Lång dag.

Körde spinning i gryningen och gick sedan en timme tidigare till jobbet för att närvara på ett möte.. om en ny tjänst. Ganska onödigt, men som tur var fick jag sluta tidigare ikväll istället för övertid. Nu börjar jag bli trött och regnet utanför gör en inte piggare... inte kaffet heller.

Igår körde ju jag och Kim box. Det var jätte kul :-) Var länge sedan jag körde det. Kim mådde visserligen dåligt efter halva passet så hon var tvungen att gå... men ja fick en ny partner att boxas med :-) Det krävs nog en hel del mer träning innan man känner att det går som det ska. Men det var kul!

Nu vill jag ta helg. Nu. Jag vill gå i ide. Tills solen tittar fram. Jag älskar solen, och värme. Och jag saknar vårt badkar. Jag får nog springa hem till Becca och låna deras varma ute-bad... :-)

Vardag

Kallt, kallt, kallt. Vädret ser så himla fint ut, och varmt. Men kylan finns där.. :) Och så gick brandlarmet på jobbet så vi fick stå ute och frysa. Lite de-ja-vu jag fick när jag tänkte på brand, inatt drömde jag om att ett hus vi var i brann ned, alla sprang ut utom Micka som började springa mot elden (eftersom hennes väska fanns kvar...). Som tur var var det ingen sann-dröm. Utan vi fick gå in igen och svara....

Sedan hade jag lunch och älsklingen skulle komma med min matlåda, i tid var han, men utan matlåda...?
Men Mc Donalds är inte heller fel... ;-) Nyttig lax mot en hamburgare, typ lika GI va?!

Ne nu slutar jag snart, ska boxas med Kim efter jobbet :-) Det ska bli kul!

Parkeringsböter.

Måste de ta i så jävla dant? Jag stod där 20 min, och jag antar att det var att man inte fick stå där mellan 7-10 onsdagar... fast jag vet inte om det berodde på det. Visst jag var slarvig och tittade inte om de var något särskilt, eftersom jag aldrig parkerar där. Men 450 kr? Räcker det inte med typ 200 kr?!

Kallt!

Slutet på augusti och det är helt sjukt kallt. Trodde först jag klarade mig med en tröja men när jag låste dörren insåg jag att det inte räckte på långa vägar. Kände mig nästan överdriven med en tjock jacka, men påväg till jobbet höll jag på att förfrysa både fingrar och öron.

Det är augusti, hjälp, ska det verkligen vara såhär kallt? Jag förstår precis varför vi bokade vår långresa vid den här tiden förra året. Åh... önskar man kunde göra sådär som så många man träffar utomlands, som har rest i flera år bara för att de inte vill åka hem. Hem till vardag och krav. Stress och kyla. Men, jag skulle inte vilja vara ifrån nära och kära så länge... men det finns ju vissa som inte har det, och kan resa i evigheter. Jag förstår dem.
Men samtidigt vill jag inte bara fly från allt.. för en dag står man där och inser att man inte kan resa längre och har varken utbildning eller någonstans att bo. Så, det är lika bra att ta tag i det tråkiga och vara på hemmafront ett tag. Sedan ska jag ut igen... :-)

Men va fasen hände med att leva för dagen....?



I helgen hade vi i alla fall trevligt, tyckte jag. Dock blev det lite depp-stämning på kvällen.. pga vissa omständigheter. Men ja tyckte vi hade riktigt kul i alla fall :-) Synd att jag och Alex banga utgång...

Som i sagor!

I varje saga finns det ju varelser som är enbart onda, och de finns ju endast för att göra ett helvete för andra och liksom, bara enbart vara "onda" :-)

Jag har upptäckt att de tydligen finns i verkliga livet också! Men som i sagorna, de goda segrar alltid ;P




Ibland gläder det mig att jag inte är den enda slarviga. Becca lyckas flytta till Borås och glömma sin väska med alla kläder. Panikslagen ringer hon mig och ber mig försöka fixa med den på Swebus. Jag ringer dem men får ju självklart ett tvärt "nej! Inte under några omständigheter". Säkerhetsskäl förstås, och försterligt. Men i alla fall gick en buss om 10 min när jag kom ut ur duschen och fick detta samtal av Becca, så jag slänger mig i bilen och hämtar hennes bly-tunga väska, flirtar lite med busschauffören och får faktiskt med den på bussen till Göteborg.
Lite stolt är jag faktiskt :-)

After work.

Efter 21.... det är ju kul. Denna varma, sköna fredagskväll jobbar jag och Jonte helt ensamna i stora telia lokalen. Så ja, de blir en lite after work :-)

En kvart kvar, så slutar jag. Och om en halvtimme slutar Jonte. Då möter vi upp några och jag ska i alla fall ta ett gott glas rosé och njuta av att det är helg. En sen helg, men bättre det än ingen alls... :-)

Idag försvann Hedvig från jobbet. Ensamt, ensamt här... men jag försvinner ju också ganska snart... :-)


(Ja, jag ser ledsen ut med flit, vad annat kan man göra när man jobbar en fredagkväll?!)


Torsdag

Det här kommer att bli en lååååång dag....

Dansband.

Haha, jag skrattar ihjäl mig....

Johan Breden, skickar ett helt seriöst mail till mig:

"Hej

Jag har hört lite rykten om att du och Becca har startat ett dansband ihop. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro tills jag såg det här...

http://www.dancesisterdance.com/myvid/index.php?v=4b07ce2212289b"

Fick en liten skrattattack här på jobbet... men de går riktigt bra för oss i vårt dansband ;)

Förlåt,

Jag har varit lite "klagig" senaste tiden, ang Norrköping, jobb och allting. Det är dumt!

Ibland inser man ju lite sent hur mysigt vissa saker är.. :-) Typ som när sommaren börjar gå över tittar jag på bilder på grillkvällar och bara känner"guuud så mysigt, gott och trevligt såna tillfällen är". Jag har inte varit många gånger på Halvars i år, och inte en enda gång på Smultrunstället. Däremot har jag njutit av Färgargården, Abborreberg, sprungit runt strömmen i fint väder, åkt och badat och haft mycket grillkvällar. Trädgårn har man gått på otaliga gånger, och även bomullsfabriken som jag har börjat älska!

Och det är ju Norrköping.. :-) Och svensk sommar. Även om det regnar väldigt mycket... men hallå, midsommar utan regn är ju ingen midsommar?! :-) Tyckte det var trevligt att spela kubb i regnstänk... det är SVENSKT!

Och igår var vi (nästan) alla tjejer och åt middag hos Hanna. Sofia befann sig i Borås och Sofi i Australien. Det blir svårare att få ihop våra dejter nu till hösten... men det är lika trevligt varje gång. Jag säger som Alexandra, hur svårt ska det vara att leva i nuet?! Fan, jag har de ju underbart!!! :)

Uppsagd.

Ja, alltså jag har sagt upp mig...

En månad kvar på Telia. Känns helt överkomligt. Sedan börjar jag på Vagabond. Dock bara halvtid men jag tänkte läsa lite kurser under tiden... hjälp, jag är nästan nervös. Telia är så tryggt, jag förstår varför folk blir kvar tills pension. Men ändå inte. Verkligen inte.

Lönen kommer ju sjunka till förhoppningsvis en tredjedel... men jag tror jag kommer ha bra mycket roligare på jobbet. Inte världens stressigaste butik direkt, men jag tror jag i vilket fall har roligare där än att svara och göra felanmälningar på kunders mobiler....

Så snart börjar nedräkningen.... :-)


En ny härlig vecka.

Hatar att jobba helg och när söndagen äntligen är slut och man känner "äntligen ledig", så inser man att en ny vecka startar, med t o m ännu tidigare mornar än de man jobbat på helgen.

Becca ska också börja plugga. Och flyttar också här ifrån. Jag är så avundsjuk. Kim börjar i Linköping, Becca och Sofia i Borås, Hanna i söderköping. Sofi är i Australien, Hedvig ska börja i uppsala. Och jag vill också. Någon annan stans. Nu.

Men jag börjar se allt lite ljusare. På telia är det inte långt kvar, dvs. snart kan jag planera min (och förhoppningsvis Timmys....) nästa resa. Kan även börja planera för bostadsbyte och lägenhet :-) För på vårterminen vill jag börja läsa fria kurser. Och inte här. Och inte i Linköping. :-)

Lite uppmuntran..

Förutom presentcheckarna som jag ska storshoppa upp, så vann vi lite annat roligt på mötet idag.. :-)
Jag vann boken "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson, och en jätte fin fick spegel :-) Det stod dock Telia på den.. nu måste jag bara läsa ut första boken "Män som hatar kvinnor" innan jag kan börja på andra...
Lite uppmuntrande, men presentcheckarna är de ju lite mer värde i. Så de ska jag kämpa vidare för att få.

Ja, mer händer inte i mitt liv. Tragiskt men sant.

Eller, ja ska förresten inte klaga. Har ju världens bästa T, vädret är bra, på fredag ska vi ju ha kräft-skive-mys med tjejerna :-) och ja.. de är ju i alla fall trevligt.. :)

Trött..

15:30 Så fint väder. Men här sitter man inne i en kylig lokal. Känns super!
21.00 Men det blev i alla fall ett dopp i Lillsjön med Micka! Mycket uppfriskande att simma runt i det där iskalla vattnet.. Sverige är ju ändå Sverige :-)

image118



Svar på frågan på fg inlägg: Köpte den i Australien, i någon liten trevlig butik i någon liten stad jag inte minns namnet på.. :-) Tack förresten!

Min brors bröllop.

Jag tror jag har längtat till det sen jag var ca 5 år, och han var 18 år. Då trodde jag han skulle få barn och gifta sig. Men nej, det tog sin lilla tid. Många begravningar har man varit på och jag har längtat ihjäl mig till detta första bröllop! Och nu blev det av :-)

Jörgen och Jannica Schelin, heter de nu mer :-) Helt fantastiskt bröllop. Så glad för deras skull! Längtar redan tills nästa gång man får gå på ett bröllop.... :P


Allt och ingenting.

Jag vill just nu göra allt, och bli allt. Samtidigt som jag inte vill göra något eller bli något tillräckligt mycket. Men det allra sämsta beslutet man kan ta, är att inte ta något alls. Man ångrar mer det man aldrig gjorde, än det man gjort.

Jag gissar på att jag inom en vecka eller två har tagit min hösts beslut. Och jag är mer än nyfiken. Vad det än blir, blir det det bästa. Herre gud, varför är man så orolig? Om allt tar en vändning, och det inte blir så som man tänkt sig, så öppnas ju nya dörrar hela tiden! Om jag hoppar på tåget, och sedan hoppar av det. Så kanske ett helt nytt tåg som jag aldrig ens tänkt på förut kommer och tar en helt ny riktning... :-) Det tåget kanske jag aldrig haft chans att ta, om jag inte hoppat på det där första.

Lite yrt kanske det låter, (mycket), men... huvudsaken är att jag är på det klara :-)

RSS 2.0