Kuala Lumpur

Nu ar det inte manga dagar kvar! Och vi har det riktigt bra i KL! Sa ju att det skulle regna, men formiddaggen bjod i alla fall pa sol, sa da solade man och badade pa hotellet. Nar man ligger dar i solstolen kanns det perfekt; sol, pool och storstad! Vi har besokt lite shoppingcenter (som jag och Becca inte lyckades gora sist....?) och vi ska aven denna gang aka upp i Twin Towers, forra gangen gick vi ocksa bara i centrena.

Jag har inte hittat sa mycket, men jag har investerat i en ny Roxy bikini. Alskar Roxy vad det galler bikinis. Sa far jag kopa en ny baddrakt nar jag kommer hem, den riktigt snygga som jag kopte fran HM var jag tvungen att salja till Becca :) Jag har ocksa hittat ett par snygga gladiator tofflor. Sager som Becca; remmar eller fransar? Efter mycket provande gick jag i alla fall pa forra arets modell; dvs. remmar. Men for de sma kronorna (eller ringit for att vara exakt ;-) sa kan man ju kopa tva!

Har varit en riktigt skon resa, och KL blev pricken over i:et. Men det ska bli jatte kul att komma hem! Dels till den nya lyan, och sen kommer ju Becca och Sofia pa torsdag :) Och till helgen ska jag ju faktiskt hem och halsa pa Norpan!!

Pa aterseende!

Snart bar det av till KL...

10 dagar pa Borneo gick fort. Imorgon aker vi till KL. Har har det varit sol, god mat, mycket vila och lasning. Jag skippade bade Turtle Island och bergsklattringen av flera skal, men de andra akte till Turtle Island. Tyvarr ar det mulet idag, sista soldagen, och sen ska vi ju till KL, dar det ar "thunderstorms", blixtar och regn. Men dar finns ju i alla fall shopping :) Och kanske massage, manikyr osv. Det ar ju inte helt fel! Sa, brun som en pepparkaka kommer jag nog inte vara vid hemkomst, men daremot utvilad! Ska bli kul att ocksa komma hem till en ny lagenhet... :) Langtar lite, aven fast det ar jatte skont har.

Tittade igar pa nyheterna, om ett plan som krashade i Amesterdam, ni kanske ocksa har sett det pa nyheterna? Vi ska ju ocksa mellan landa i Amsterdam, inte for att det har med saken att gora, men.... det ar lite laskigt! Tur att man far dricka hur mycket vin man vill pa planet ;-)

Antligen har.

Allt borjade bra den 14:e februari. Jag och T kom till Stockholm, han hade fixat champagne, exotiska frukter och choklad pa rummet. Vi at ute pa kvallen, och nasta morgon fick vi frukost pa sangen. Klockan 8.00 sondagen den 15;e satt vi pa bussen till Arlanda, "antligen pavag" tankte (och trodde) jag. 10 min innan vi ska fa ga pa flyget, incheckade och boardade, sa sager de "det blir inget flyg idag, vi har tekniska problem". Flera timmar sitter vi fast utan att fa lamna rummet, utan info. Sedan ska de boka om ca 250 personer, och gor en katastrof-ko som inte funkade alls. 8 timmar senare sitter vi fortfarande pa arlandas harda golv och ar hungriga. Vi far inte lamna kon, och mat-checkar far man forst nar man checkat in (dvs precis nar man ska flyga). Framat kvallen far vi antaligen plats pa ett flyg till London (da jag gjort som alla andra och slagit oss fram till den ENDA personen som skulle boka om 250 pers, det tog i snitt 45min / person). Val i London far vi ett flyg till KL. I Kuala Lumpur bokar de in oss pa ett nytt flyg till Kota Kinabalu (Borneo). Val framme dar fick vi ju sjalvklart veta att bagaget inte var med, och sjalvklart fanns ingen guide dar heller. Taxi till hotellet. Pa hotellet har de fatt fel information, och vi skulle bara fa tva rum istallet for tre. Kunde allt bli mer fel? Trotta, arga, besvikna, utan bagage, ett rum for lite, en missad sol-dag? Klockan var da 4.00 tis 17:e februari.

Men rummet loste sig, och bagaget kom morgonen efter. Sa, nu ar allt bra. Hotellomradet ar jatte fint och vadret med. Tyvarr har vi inte rad att bestiga Mount Kinabalu (ocker-priser pa allt har), utan vi far ta lite andra utflykter. Imorgon ska vi besoka lite oar, snorkla osv. Senare i veckan ska vi aka till Turtle Island och nagot annat stalle dar vi far se nas-apor. Blir nog bra, hade dock verkligen sett fram emot berg-bestigningen.... men men, varje aktivitet kostar ca 4000:-, sa det fick bara bli en (dvs turtle island). Hotellet tar ju ocksa ocker-priser. Pa Langkawi (ocksa Malaysia) kostade var lunch 14 kroner, har kostar lunchbuffen, om man vill ha nagon, ca 180 kr.

Gud vilket negativt inlagg?! Jag ar super glad och har det super bra :) Varmt och harligt!! Vackra strander och bara massa VILA och SOL! och MYCKET god mat! Kuala Lumpur ska ocksa bli nice!

Hej sa lange!

Nu bär det av!

Lägenheten är packad. Allt är i kartonger. Idag har vi städat, torkat ur skåp, gjort ren ugn och badrum, putsat fönster osv. Jag unnade mig själv dock ett avslutande combat pass, vilket var mycket behövligt. Så nu sitter vi här, i en nedplockad lägenhet, och väntar på att få komma iväg!

I morgon bär det av till Stockholm, där ska vi bo på hotell och lyxa till det på alla-hjärtans-dag. Dagen efter börjar man väl med en härlig hotellfrukost för att sedan styra kosan mot Arlanda, och lämna Sverige i 17 dagar. Lovely!

Trots halvbra väder (som det ser ut nu) så tror jag nog solen kommer skina lite på oss. I vilket fall tänker jag dricka paraplydrinkar och ha det allmänt skönt, med världens bästa. Vi ska bestiga sydost Asiens högsta berg, och nog också åka till en sköldpadde ö.

Den 3:e mars kommer vi tillbaka, och ska då hitta till en helt ny adress; Första Långgatan 12. Hur underbart är inte det? Visst, lägenheten kommer bestå i kartonger, men vad gör det när man bor där man bor? Ne, jag ser fram emot allt så jag spricker!

See ya guys!

PS. Till Maria: På Bikbok =) Var dock rätt dyr, men ser ju inte ut som alla andras, så kan vara värt det ;-)

Längtar efter semester!

Helt otroligt trött. Vet inte vad det är med mig, senaste dagarna har jag varit sjuuukt trött, har gått omkring som en zombie. Jobbet har gått sådär, och när jag har pratat med folk har jag inte varit lika pratglad som vanligt. Hur som helst orkade jag med combat igår efter jobbet, och idag körde jag Step efter jag slutat. Imorn blir det cykel och core, på torsdag egen styrka och veckan avslutas med ett combat pass igen! Seeeeen blir det semester...... gud så skönt! 

Hann även med att köpa en oversized kavaj idag =) Råka springa förbi denna på Topshop, inte alls vad jag hade råd med egentligen, men sånt är livet! Nu är den i alla fall min!!



Köpenhamns Modemässa!

Följde med Becca och Sofia på Köpenhamns modemässa, var kul! Jag stannade bara över dan, men det var absolut värt det. Här kommer lite bilder... =)






Today, tomorrow?

Idag har varit en sån där skön dag, när man fixar mycket och allt bara gått som på räls. Började morgonen med en rask promenad, en fruktsallad senare satt jag i frisörstolen och blev klippt och fick ljusa slingor. En hur trevlig frisör som helst, bara hon gjorde mig på gott humör. Hem och göra lite räk-panna, fixa lite med ämnena jag ska tenta av. Iväg igen till arbetsförmedlingen, insåg att det inte var något för mig. Den energin man ska lägga ned på att få ersättning/gå på möten är ju mer än vad det tar att skaffa sig ett jobb på egen hand... kändes det som i alla fall. Drack en latte med Timmy, som man annars inte får tag på - då hans mobil blev stulen igår. Körde ett spinningpass följt av core, avslutade med lite egen styrka. Hem igen och käka gröt..  I mellan allt detta har jag fått besked som gör att jag bara kan checka av saker på en lång lista, och idag kändes det verkligen skönt att titta på den: Bara 2-3 punkter kvar!

Trots denna sköna dag, finns en liten ångest hos mig. Jag säger till alla "jag SKA läsa psykolog-programmet i höst". Detta är min förhoppning, mitt mål och därmed brukar det också uppfyllas. Jag brukar vara envis och har jag bestämt mig så har jag, that's it. Men, jag har ju faktiskt inte betygen - än. 19,5 räcker inte in här, endast i Umeå. Jag var ganska säker på att det räckte för Linköping (i värsta fall) men fick idag informationen om att det kanske inte gör det... Intagningen kommer bli högre i höst, då finanskrisen skyndar på folk att plugga istället. Om allt går som jag vill, kommer jag ha 20.0 i höst. Men vad händer om....? Företagsekonomi läraren talade om för mig att det var nästintill omöjligt att få MVG på prövningen, tänk om Svenska läraren tycker jag endast är ett VG+? Detta får inte hända, det får inte ske! 

En lätt ångest kommer jag alltså att ha, tills sommaren har kommit och jag vet. Det måste gå, det är min framtid, vad händer annars? Det är sista chansen att läsa upp, och för den delen komma in på upplästa betyg. 



2,5 veckors regn.....?

Kul. Jag har inte ens tänkt tanken på dåligt väder i Borneo. Vi åker om 1,5 vecka. 
Ni kan ju se nedan hur det ser ut i nuläget och kommande vecka, likadant i Kuala Lumpur....



Grattis Sofi!

Dags för nästa tjej att firas =) Med en veckas mellanrum var det din tur att bli 22 :-)
Hoppas du får en fin, fin dag!


Blir 22 års-dagen som 20-års dagen? Lots of sweets and alcohol ;-)

Firande!

Efter en arbetande helg avslutade jag med ett BodyPump pass. Alltid lika skönt! Malin var med och provade på för första gången, kan ju hoppas att hon kommer till passen lite duktigare än de andra som aldrig dyker upp ;-)

Imorgon blir det att jobba igen. Varje dag jag jobbar längtar jag tills min utbildning är klar. Även om jag ibland, relativt ofta, har kul på jobbet är det inte så pass givande som jag vill ha det. När jag får bestämma mina dagar själv är de aldrig sig lika, men när jag jobbar - är de lika. Även om de är nya kunder och nya kläder så går mycket på rutin. Jag vill ha utmaningar, nytänkande, förändring och utveckling i mitt arbete. Jag kommer få det. Men det ligger långt fram.

Just det! Har inte nämn min "födelsedags-fest" =) Eller jag har inte nämnt min födelsedag alls! Dagen började med att min älskade T hade gjort frukost (händer bara en gång/år, dvs. på min födelsedag). Fick presenter av honom =) Ett par sköna mjukis och en kjol. När han stack till jobbet unnade jag mig ett skönt träningspass, väl hemma fick jag blombud av Mamma och pappa, samt paket på posten. Paketet bestod bara i bilder av vad jag fick, men det blev en skrivare och Ringit (Malaysiska pengar). Mycket behövligt! Fler glada hälsningar och post fick jag. När T slutade gick vi till Tranquilo, herre gud vilken meny.... mums! Rekommenderar att titta på menyn! (www.tranquilo.se, min dator kan ej länka). Efter det bjöd T även mig på bio, det blev Ausralia =)

Så trots att man är långt från familj kan man få en riktigt härlig födelsedag! På torsdagen bjöd jag hem lite folk hit, det blev faktiskt en helt okej smörgåstårta. Förutom tjejer från klassen kom Becca och Sofia. Utgång blev det på Sticky, 18-åringar och vi ;-)




På fredag blir det modemässa i Köpenhamn, ska bli kul!! 

RSS 2.0