Ett nytt blad...

Det ar som Sofia sager. Det har ar ett nytt blad i vart liv.

Jag maste saga att det ar e kansla att vara har. Ingen tidspress och vi bryr oss inte om vad klockan ar, eller  ens vilken dag det ar. Inga har heller. En kille har bad oss tanka pa namnet Malaysia och han menade snart pa att det star for "lazy" for att alla manniskor ar lugna och tar allt som det kommer. Sa ar det verkligen. Det ar en kansla att ga i strandbrynet en hel morgon med helt ofattbar natur, gar inte att beskriva och fastnar inte pa kort. Nu blkir det mycket festande men nar helgen ar over ska vi hyra vaspor och ta oss till lite djungel..

Alla har pratar om att vi kommer fa en hemlangtan, jag ar radd nar den kommer. An trivs jag bara :) Men jag kan anta att jag nog kommer langta hem ibland.. sarskilt efter som man har sin kara dar hemma. Men det kommer nog ga bra, eftersom vi gor nya saker hela tiden.

Tanker pa sa mycket som jag skulle vilja skriva, men nar jag val sitter har blir det bara massa skit. Men jag tanker pa er tjejer dar hemma! Langtar tills jag far traffa er i australien :) Har inte hunnit skriva mail till alla och sa.. svart att svara pa alla gastboksinlagg pa hemsidan. Men skickar ni mail svarar jag :)

Nu ska jag tillbaka till Gecko, vart stalle.

Nu har resan borjat...

Japp. Nu ar vi har. Sitter pa paradisets o, en av Lankawi oarna. Vet inte vilken :) haha, den storsta.
Vi bor ofrast, men va fan, ar man backpackers sa ar man ju? allt ar vralbilligt har.. Liksom, en Smirnoff Mandarin for 70 kr? det ar skamligt lagt pris! En ol for 4 kronor, en frukost bestaende av fruktyoghurt och kaffe for ungefar 10 kronor.

Det harliga med denna resa ar att nar vi har trottnat pa vita strander, lugn och backpackers, sa far vi vidare till sydney. Dar lever vi ett helt annat liv.

Neee... ska jobba vidare pa att fa upp bilder pa www.3swedes.com nu... det ar svart!

Sorgligt värre..

Det är konstigt att det krävs en resa, för att uppskatta allt här hemma så mycket.

Åt middag med 8 av de bästa tjejerna idag. Sista måltiden ;-) på ett tag! Med flickorna!
Anna och Sofia får vi nu inte se på ca tre månader, tills de kommer till Australien. Likaså gäller Kim, som också kommer en snabb visit till Australien, då vi samlas allihopa! Alexandra sa vi ju hej då till för nästan 2 veckor sedan, och henne träffar vi inte förrän till sommaren. Detsamma gäller de andra tjejerna. Dessa sa man alltså hej då till ikväll... Tur att man har med sig P2 i alla fall ;-) 3swedes!

Och på tisdag morgon blir det hej då till familjen. Och Timmy. Hur ska det gå? Jo man kommer nog hamna i sina sakna-Sverige-svackor. Men hallå, det är bara typ 4 månader vi snackar om?! Biljetten hem är bokad till maj (vilken iofs är ombokningsbar i ett år). Piss in the sea. Snart är vi hemma igen :-) Och då har vi våra kräftskivor, grillkvällar, åka-och-bada-turer eller sena natt-McDrive-turer, och inte att förglömma; våra fikor på Fräcka Kungsgatan. Finns så mkt att längta hem till... och så mycket att längta bort till!

57548-66

För första gången...

... så saknar jag mitt hår lite grann. Bara lite.. Men det är jäkligt praktiskt!

1. Det når aldrig ner på ryggen när man svettas som en idiot under spinningen
2. Man behöver bara en tredjedel schampo och balsam :-)
3. Det går superfort att platta
4. Det är nog skönt i värmen i Malaysia
5. Det torkar snabbt :-)
6. Det är inte som alla andras...?

Ja, jag får nog helt enkelt vara nöjd med det för det tar ett tag tills det växer ut!

Trallala...


Mörkt eller ljust? Eller lite mellan? Nu till The Beach Season?

72984-78

72984-79





__________________________________________________________________________________

I really do love music.

Det bästa när man ska sova. Det bästa när man vaknar. Det bästa när man kör bil. Det bästa när man tränar. Det bästa, bästa när man springer! Det bästa när man är sjuk. Det bästa när man flyger eller åker tåg. Det bästa när man är glad och det bästa när man är ledsen. Olika musik, ny och gammal, lugn eller partyglad.

I really do love music.

Ska planet störta?

Det känns som att någonting ber oss att stanna hemma. Igår blev jag sjuk och har nu typ halsfluss, feber och ont i magen. Förhoppningsvis går det över till på tisdag, och gör det inte det kan jag ju åka ändå. Värre är det med Becca. Stackars henne. Jag hoppas verkligen att hon slipper boka om resan, så vi kan åka alla tre.

För det blir inte samma sak om bara jag och Sofi åker. Det såg visserligen ut så från början men herre gud, nu ska ju Becca åka med! Hon måste åka med! I värsta fall får väl Sofi åka själv :-)

Ne.. det blir nog bra... Just nu ligger jag bara hemma och tycker synd om mig men särskilt Becca. Sover och sover. Går upp och käkar värktabletter och sover. Vart tog all träning vägen då? Jo, jag skulle träna varenda jäkla dag tills vi åkte - inga undantag. Men det har det visst blivit...  har inte fått träna på två dagar och det blir det väl inte i helgen heller... :-(

Blää....

Min och Sofis 20 års fest.

Jag vet inte hur jag ska beskriva den, rolig? katastrofal? fiasko? för mycket alkohol? komisk? eller bara helt ovanlig?

Jag vet inte varför jag blev så hysterisk. Eller jo, jag vet varför. Jag var arg på lokal-folket, på svenska polisen och på T. Jag var ledsen att 20 års festen blev motsatsen till mina förväntningar. Jag blev ledsen att man inte kunde fortsätta roa sig eller gå ut, eftersom jag nu hade annat att tänka på och oroa mig för.

Det är inte likt mig att inte vilja kommunicera. Jag hade ingen lust att prata med någon eller att någon skulle ta i mig men det var precis vad alla gjorde. Men i vilket fall ska jag väl vara glad att jag inte är kille, för då hade jag säkerligen också suttit häktad hela natten? I en liten cell med en gummimadrass?

Idag skrattar jag åt det. Själva händelsen. Vi hade ju trots allt roligt innan dramat började. Och det verkade som folk hade trevligt? Sen att det var personal som söp och ställde till dig får man ignorera. Jag vill tacka alla som kom, och alla presenter vi fick.

Ikväll blir det pizza-kväll med tjejerna. Ska bli intressant. Jag tror inte bara det var jag som var lite alkohol påverkad igår :P Minns att Kim också var lite väl fuller ;-) för att inte tala om Sofi! Haha... interesting talking tonight.


Pineapple

Ananas kan ju vara gott. Det kan ju vara helt himmelskt. Öppnade en konservbruk (brukar visselrigen köpa färsk ananas) och drack juicen, så himmelskt gott!

Sofi och Becca, visst blir det en Pineapple drink på den vita stranden i Malaysia? ;-)

ananas






Längtar till imorn! Vad kul det ska bli!

Funderingar

Igår var det tjej-fika igen. Och jag håller med Alex, det är helt underbart att ha er! Och angående vad vi pratade om, så kan jag ju säga att resultat inte blev så som det var tänkt! Men å andra sidan tror jag vi löste en del av problemet ändå. Man ångrar mer det man aldrig gjorde, än det man gjort.

Om 14 dagar bär det av. Komma bort från denna stad, längre än vad man varit förut. Visst, jag bodde i Vadstena 3 månader men det var ungefär samma skit. Nu kommer man till en helt annan värld (nästan) i minst 4 månader. Och det bästa av allt är ju att jag åker med er. Och inatt åker Alexandra till Afrika, det måste nog också vara en riktig upplevelse. Dit ska jag också, förr eller senare.

Ibland undrar jag om man kan forska i kärlek? Finns det liksom någon expert på kärlek? Finns det rätt och fel? Jag tror inte det gör det. Allt är ganska häftigt egentligen... för man har ingen aning om vart allt leder. Att det skulle bli som det blev mellan A och F är förvånande, särskilt av den anledningen? Och att J känner så som han känner för A, är inte ett dugg förvånande, men onödigt att det ska kommas på nu? O och K har ett ganska stadigt grepp som ändå skakas om ibland, och det kan nog vara bra tror jag. Likaså S och J. Att jag var arg på J förstår inte han utan har vänt det på ngt konstigt sätt? Att jag tog tag i det berodde på våra psykologiska teorier på fikan ;-) Om Marslows behovstrappa! Haha... Kanske finns det förklaringar till kärlek, och ska man forska i det är det nog psykologi som gäller. För det handlar ju om hur människor funkar, hur jag funkar. Men hur jag än funkar vet jag att jag mår bra nu, är nöjd och glad, trygg och ja, framförallt så glad. Det måste väl ändå bero på något.....?


Me Like H&M

Jag råkade klicka hem lite kläder härromdagen, fick dem igår! :-) Och allt var bra. Den röda bikinin blev faktiskt bäst, fastän jag trodde mest på den vita med guldränder. Och sen älskade jag den röda solhatten :P Den känns så, turistig!

Träningskläderna ingick... men de var faktiskt över förväntan!

Future..

Ikväll har jag och min kära mor haft brainstormande om min och hennes framtid. Undra hur allt kommer bli?

Jag antar att det blir såhär:
Jag kommer hem, börjar på Telia igen (antingen kundtjänsten eller telia butiken) sedan jobbar jag där över sommaren och hösten, och börjar plugga i januari (om min utbildning börjar då). För då ska jag börja plugga till lärare. Jag ska bli psykologi lärare och något mer ämne, kanske svenska. Sedan när jag är färdigutbildad lärare ska jag arbeta med det halvtid, resterande tid ska jag driva ett företag som föreläsare. Där jag specialutbildar mig på något område inom psykologi, kanske grupp psykologi så jag kan rikta mig mot företag?

Men jag vill att det ska bli såhär:
När jag kommer hem har mamma lagt grunden för en av våra företagsidéer, och vi öppnar och driver detta. Sedan när de börjar bli stadigt lämnar jag det för att gå vidare med utbildningen som är nämnd ovan.

Och vilken framtid det än blir, så ska jag flytta direkt när jag kommer hem. Lääängtar! Tänk att jag längtar så till att resa, men redan längtar hem? Haha, ja ni, hur allt än blir så blir det bra.

Och jag ska nog följa lite av Sofis nyårslöfte, njuta lite mer av dagen. Än att bara njuta av längtan till morgondagen, som det faktiskt brukar vara för mig. Dessutom har jag ett till nyårslöfte, och det är att läsa mer. Men jag börjar med det när jag sett "ifatt" OC, jag är fortfarande på första sässongen, så nu ska det bli lite OC, för att sedan sova och simma imorn 7.00 !


Rätt val!

Det kunde visserligen varit jätte kul att åka till fjällen, men jag gjorde rätt i att stanna hemma :-)

Där hade jag missat den här mysiga tjejmiddagen:
72984-72


Och den här roliga festen:

72984-74

Gott nytt 2007 allihopa!

RSS 2.0