Kameran talar för dagen

Picknick i perfekt väder.




När vi kommer hem märkte vi att det var Andra Långgatans Dag, riktigt hippie och skön stämning!




Lite hippie för kvällen


Och gårdagen på Nivå blev också riktigt lyckat! Här med Emma.


Att spana B-kändisar är också rätt kul!


Picknick i parken hela dagen!


Äntligen fredag!

Den tionde dagen är kommen och jag är ledig, det är strålande sol och jag har hittills haft en riktigt skön dag.

Började med en promenad och efter frukosten tog jag med mig en filt och en bok till Slottskogen. Där har jag solat och läst, lyssnat på musik och haft det riktigt skönt. Nu är jag hemma för lite lunch, för att sedan bege mig till Sats. Tyvärr kommer alltså en dryg timme tillbringas inomhus, med combat-releasen, sedan kommer Malin för att hänga med på after workout:en med SATS.

Och den ena after worken kommer avlösa den andra. Ikväll är vi i butiken inbjudna till Nivå, som har någon sommar premiär. Modevisning, någon SM-kock eller liknande bjuder till, och Kleerup är även på plats. 

Fredag, fredag.... kan det bli bättre?

Trött och halvdepp

Längtar till på fredag.

sunshine

Hur härligt är inte vädret?



Hoppas bara det håller i sig tills man blir lite ledig.

Härlig helg!

I torsdags gick jag och T och såg Änglar och Demoner. Jag tycker som med Da Vinci Koden att den inte alls kan jämföra sig med boken, och att det egentligen är meningslöst att göra film på Daniel Browns böcker. Själva grejen är ju att det är historiekunskap invävt i berättelserna, som man helt går miste om i filmerna. Hur som helst var den okej en torsdagskväll, men vi hamnade framför ett tjattrigt tjejgäng varav en sitter med fötterna i mitt hår. Bredvid T sitter en kille som fiser och rapar kanske 30 ggr under filmen =) Bra plats va?!

I går kom Sofia på spontanbesök här i Götet, vilket var riktigt kul. Vi käka min special vegetariska Ceacarsallad =) För att sedan gå ut. Vi skulle börja med ett par glas på Vasastan, men blev nästan kvar där hela natten, för att sedan tillbringa en timme i kö till Lounge - och tröttna och gå hem. Upp pigg och fräsch till jobbet några timmar senare =) Det är min helg.
Väldigt lyckad måste jag säga, för den avslutades på bästa sätt: vi bestämde oss för en espressomaskin och har nu köpt en Nespresso!! Love it. Några praliner och en äkta fin espresso har vi precis avnjutit.... =)



Lite mer av lägenheten... Väggen är absolut inte så röd som den ser ut, mer orange!





You want what you can't have.

När man har hittat ett plagg man gillar, och sen tittar på prislappen och inser "nehe, kanske inte", så vill man ju alltid ha det tusen gånger mer? I alla fall jag. Likadant om jag ser ett plagg, och någon annan råkar sno sista storleken framför mig - då kan jag ringa hela Sverige runt för att få det. Är det inte så? Så fort det är lite svåråtkomligt vill man ha det ännu mer. Och bara för att jag bestämt mig att det är slut på shopping denna månad, så vill jag ha allt jag ser. 

Denna klänning från BikBok blev jag kär i på vägen hem från jobbet, och jag borde inte......


Btw är beslutsångesten fortfarande hemsk. Vi pendlar mellan Nespresso och Francis Francis varannan minut. Fan, att vi bara inte kan bestämma oss?!




Beslutsångest!

Tiden har kommit då vi inte klarar oss utan espresso-maskin längre. Efter London vistelsen då vi drack espresso på hotellrummet 3-4 ggr/dagen, duger inte vanligt kaffe lika bra längre.

Vi har länge velat ha Francis Francis, som ligger på 6 000 kr, men känt att det kanske är lite dyrt. Vi åkte därför till Cervera idag och tittade på alla modeller. Nespresso med all sin enkelhet och relativt billiga pris lockar ju, men designen och det roliga att kunna "exprementera" fram riktigt personliga kaffe med Francis Francis lockar också. Beslutet blev inte enklare när vi fick 30 % på Francis Francis. Vad skulle ni välja?!! Mest är nog frågan enkelhet kontra design? Mer än priset...

FrancisFrancis X1 Röd


Haha, snacka om änglavakt!


Chance
Uploaded by titounetsan. - Cliquez pour voir plus de vidéos lol.

Jobb, jobb & jobb!

Nu blir det 10 fina dagar i streck, idag var det på Kompassen, resten av veckan i Nordstan och sen nästa vecka i Kompassen igen. Det är just pga av mitt hoppande jag alltid råkar få så många dagar i streck. Och just nu är jag inne i en period jag inte kan säga nej. Jag har inget plugg eller skola att skylla på, inga tentor eller resor. Mina ända anledningar att säga nej är "ne, jag som ville ha sovmorgon..." eller "men då missar jag ju mitt dans-pass!". Dessa anledningar känns inte helt OK, så därför har det blivit mest "Okej då". Jag låter som en mycket lat människa, men jag har jobbat sönder mig i så många år på helger, somrar och andra lov, att jag just nu prioriterar ledighet utan anledning väldigt mycket. Men, men, om fem år har man ju betald semester.... Haha... Om fem år....

Men med jobb kommer pengar =) Och pengar we like. Med pengar kan man resa, och inte att förglömma: shoppa. 
Nu är det ju inga mega summor man kommer dra in, men med en månadslön tillbaka på skatten, och ytterligare månadslöner så behöver man ju inte få dåligt samvete över shopping. Läste även ett intressant inlägg av Sofi om Paris.....?

Ne det är väl bara att jobba på, och jag trivs ju förhållandevis bra på jobbet! Så detta ska nog gå vägen.. =)




Weekend i London

Så var dessa tre dagar slut, och jag/vi är helnöjda!
Man har hunnit med standard-turist-fällorna, men även lite extra. 
Hotellet var jätte fint, har lagt upp lite bilder som inte alls motsvarar verkligheten, för vi hade panorama fönster och hade utsikt över bl a London Eye. Vi bodde alltså mitt i smeten, och hittade ett favorit-frukost ställe direkt. Lördagen och söndagen spenderades med sight-seeing och lite shopping. På söndagskvällen mötte vi upp Sofi för en middag på en häftig resturang i Camden, för att sedan dricka öl på en riktigt Engelsk Pub (krav från Timmy). Imorse åt vi fruost hos Sofi, gick på marknad  i Camden och sedan åt vi lunch tillsammans innan vi skulle flyga hem. Hittade en kjol på secondhand och en fin oljemålning av någon "privat"-målare. Var verkligen ett plus att se den stadsdelen, inget man skulle ta sig ut till annars.



Men nu är man tillbaka i Göteborg, men det är aldrig fel det heller. Förmodligen är det nog back-to-work också, då chefen ringde och ville att jag skulle fylla upp en annan ända tills i höst... Bra med pengar, men inget ledigt!

Ledig

Nu är väggarna klara hemma, det är riktigt skönt med de vita väggarna, så mycket fräschare, och den oranga väggen är det nog bara att vänja sig vid =) Men den är cool! Och imorn blir det IKEA, kul med lite nya grejer.

I helgen bär det av till London, ska bli riktigt mysigt! Dessvärre ser vädret inte ut att vara det bästa, men men, blir nog bra ändå! Mysa med älsklingen, förhoppningsvis shoppa lite, göra lite sightseeing och träffa Sofi en sväng. Längtar!



Tack Sofi för boktipset! Nu är jag bara nyfiken... =)

Fadime

P3 dokumentär kan ju vara bland det intressantaste att lyssna på! 
Just nu när jag målat om har jag lyssnat på "Mordet på Fadime", tyvärr har jag inte listat ut hur man laddar ned dem från Mac, men de går att lyssna på från datorn. Ni andra som inte har Mac kan ju ladda ned dem till iPoden, om ni inte har lyssnat på "Mordet på Fadime" så rekommenderar jag det! Var ju länge sen, men kul att få en ordentlig sammanfattning.

http://www.sr.se/laddahem/podradio/SR_p3_dokumentar_080427080015.mp3

Finns ju tusen andra intressanta dokumentärer också, nyttigt tidsfördriv!



Skarphagen

Här hemma är allt lika fridfullt som vanligt, och stan såg precis ut som den alltid gjort. Mysigt, men man längtar nästan till storstaden redan efter en dag =) Men jag ska njuta lite till innan jag åker tillbaka, nu ska jag till brorsdottern Elsa, och ikväll ska jag ta ett varv i spåret igen, med min liv-vakt Zorro. Eftersom man inte har någon annan att springa med är han ju alltid en social varelse!

Men det är inte bara storstaden som gör att jag saknar Gbg så fort, utan vi håller på att fixa i lägenheten. Vi har precis målat om. Av alla färger vi var inne på blev det en retro-orange fondvägg! Den är väldigt skrikande i färgen, men eftersom vi bara har vitt annars funkar det. Bilder kommer!

Färgen är typ samma som den här telefonen... =)


Sysselsättning

Nu har jag fått en leksak!
Timmys mobil blev ju "stulen" för ett par månader sedan, men han köpte glatt en ny. Nu hittade han den på sitt jobb (så han hade alltså tappat den), men ville hellre ha den nya, så jag fick hans iPhone istället! Perfekt =) Har behövt ny mobil så länge men inte orkat leta efter någon jag gillar, så jag har gått med min halvtrasiga allt för länge. Nu blev det lite skillnad, och på tågen är det inga problem att sysselsätta sig längre! Den är visserligen typ 2 år gammal, men alla misshandlar ju inte sina mobiler som jag, vilket är tur för mig =)

Och med tågen menade jag alltså att jag är hemma i Norrköping. Kommer åka hem nästa vecka också, ti - to x 2.


Borås

Igår var det Borås och XY som gällde! Anna och jag kom och hälsade på Becca och Sofia på lite "avskedsfest", de som snart ska fly Borås. Det var riktigt kul och speciellt att få lite kvalitetstid =) Dagen efter åt vi frukost på café Viskan och hade efterlängtat tjejsnack. 









RSS 2.0