Inlfyttningsfesten!

Den blev äntligen av. Fler än förväntat kom från Norrköping, mina tjejer; Becca, Sofia, Hanna, Alexandra och Sofi. Timmys vänner; Hemstad, Bauer & Danne + flickvänner. Det blev ca 25 pers i lägenheten, men det kändes inte alls trångt!



Vi gick till Trädgårn, riktigt roligt!! Har inte varit ute där förut. Var väldigt roligt att ha tjejerna här i alla fall, även om det inte blev mkt quality-time. På söndagen följde jag med hem till Norrköping, har mest slappat och träffat såna man ska träffa; farmor, min brors-dotter osv. Vännerna såklart också.

Imorn åker jag tillbaka till Göteborg, känns alltid skönt att åka tillbaka till den staden, vår lägenhet, Timmy osv. Like it there. På fredag kommer Micka, och på lördag åker vi till Turkiet! Längtar som tusan... :-)

SATS- drama

Händer en del på SATS kompassen, Idag när man var inne på de sista minuterna på Intervall-passet, så gick brandlarmet. Vi hörde det knappt för musiken men lokalen var ju bara att utrymmas. Hela kompassen (köpcentret) och SATS-byggnaden stod på gatan när brandkåren kom. Efter en 20 minuters väntande antog jag att det nog skulle dröja ca 30 min till, innan man fick hämta sina grejer. Så jag gick svettig och dan till Timmys jobb, för att få nycklar och busskort. Luktade bränt men såg ingenting, ska bli intressant och se om några grejer finns kvar när jag åker in sen igen :-) Eller om de är aska.

I förrgår på ett spinning-pass, så föll en kvinna av cykeln (satt fast med fötterna och höll på att bryta sig), var väldigt läskigt att se, för hon fick något anfall. Blev drama kring det med, så flera pass denna vecka har fått avbrytas av dramatiska anledningar!

Får hoppas spinningen + coren imorn går som planerat!


För att byta ämne lite, jag har en dröm... något som saknas i mitt liv.... en katt.
Jag har sedan jag föddes alltid haft katter, och jag är verkligen en katt-människa. Katter får mig att bli lugn, liksom, hur ser deras liv ut? De sover, äter, sover och sover. De kan rulla sig lite i solen ibland, kanske klättra lite i ett träd om de har lust, men för det mesta ser de så där belåtna och nöjda ut, ligger på något mysigt ställe och bara ser så otroligt lugna ut! Spelar ingen roll hur stressad jag är, ser jag min Kurra spinna och le (ser ut som katter gör det, tycker jag), så måste jag avvara några minuter och gosa med henne.

Sen har ju vissa andra fått en annan bild av katter, ett opålitligt djur som rivs, har ner krukor och klättrar i gardiner. Visst, jag har också träffat elaka katter, men mina katter har aldrig haft ner krukor eller rivits?

Och varför jag skriver om detta är att jag lever ihop med en som har den senare bilden av katter, och jag har den första; jag behöver en katt. Jag vill ha en katt. Jag älskar katter :-( Vad ska jag göra?

Många tankar...

När man säger att Göteborg är en härlig stad, har många Göteborgare själva svarat: "Visst, när det är fint är det jätte fint, men vänta bara till hösten och vintern".

Tydligen har man inte behövt vänta så länge, just nu vägrar jag att gå ut. Äter hellre gröt än att köpa mat, skippar träningen och struntar i alla ärenden jag skulle göra. Först trodde jag att det skulle lägga sig, men det har vräkt ned sedan jag vaknade. Jag var tvungen att gå på en manikyr tid (gick ej att avboka) och när det vräkte lika mkt på vägen hem köpte jag ett paraply, why?! Helt meningslöst. Trots att jag gick i motvind (dvs. paraplyet kan omöjligt vända sig åt andra hållet) så gick det sönder ändå, vara bara att lägga ned den idiotiska idéen. Tyvärr är nog inte detta ett engångs-oväder, vi bor ju på västkusten.... Men, men, för att kompensera detta regn, och påminna mig om att Göteborg är en härlig stad, ska jag berätta om härromdagen :-)

Jag var ledig, det var helt okej väder, och jag ville bara "vara". Så, jag tog båten över till Haga, strosa runt och hade det super mysigt. Här är vårt hus (halv klart) och hamnen nedanför.



Och här kommer den lilla båten, som är smidig att ta -  om man har tid.



Och härliga Linné /Haga.... Hur bra man än trivs i nya lägenheten saknar man ju förra läget, love it! Men man tar sig ju som tur hit på 4 minuter, med Älvsnabben (båten) :-) Och så åt jag en JÄTTE god fisk på Feskekörka. Helt lovely. 



Tänk att man att man verkligen ha semester i sin egen stad.... :-)






Men det är klart, hur vackert än Sverige kan vara, finns ju ställen som Malaysia. Och idag fick jag reda på att en resa är bokad!!! Timmy ringde precis mig för att tala om att vi i februari, tillsammans med hans familj, ska tillbringa dyrgt 2 veckor i paradiset. Åhhhh! Längtar så!! Älskar Malaysia, längtar t o m till flyget! Kuala Lumpur och allt.... åh! Ska bli så super härligt!

Men innan det (i slutet av aug) så ska jag och Micka till turkiet :-) Ska också bli skönt, särkilt i detta regn....



RSS 2.0