Juldags-utgång!

Sofia menade ju det i alla fall :) hon förklarade för Taxi-chauffören att imorgon (söndag) är allt helgdags-stängt, men idag är allt "juldags-öppet"... haha!


Såklart handlar det om påskafton, en skit rolig kväll, måste jag säga! Tjejerna på topphumör, och det är ju det som gör det?! :-) Över förväntingninarna, Palace var okej, och nu var det ju faktiskt ett tag sedan man träffa Norrköpings-borna, så det var mycket roligt!

image169

...Och det blir bara bättre. På lördag kommer i alla fall några (Becca, Sofia, kanske Kim + Anna) till Göteborg! Utgång som ska motsvara både fjällen och igår, jiiihoooo! Shopping, middagsmys och tjatter :-) Så det ska vara!!!

www.shoenation.se

Som alla tjejer är man ju galen i skor, och ännu galnare blev man ju efter Vagabond-tiden. Dock är man ju student nu mer och kan inte spendera hur mycket pengar som helst....

Nu har dock ett par vänner startat Shoenation, som har riktigt snygga skor! Jag blev lite kär i Sneaky Steve, får se vad lilla CSN räcker till... dock värt ett besök! Kolla in sidan eller deras butik på St Persgatan :-)


Hem till Norpan!

Sitter just nu på tåget hem. Vet då varför inte jag tar tåg, det är dyrare, krånglar alltid (dvs. 2,5 timmar betyder alltid minst 3,5). Men men, man får ju plats med datorn utan att slåss i alla fall :-) Men om man får klaga på SJ lite till, så kan jag nämna att vi skulle till Borås i lördags, jag och Timmy, men det var el-fel på centralen i Göteborg, så tågen stod stilla i timmar!! Det var super kul. Som tur var hämtade Erik och Becca oss, så vi inte missa melodifestivalen ;)

Jag vill att det ska vara vår, men ändå måste jag säga att Sverige är vackert när det är såhär. Älskar att bara titta ut när man åker tåg, solen skiner och massa vita vackra åkrar. 

Hemma i Norrköping ska jag nu ta lite semester, unna mig lite lyx (göra naglar, gå på fotvård och klippa/färga håret), träffa vänner, familj, gå långa promenader med Zorro och låta mamma laga mat! Kan ju inte bli bättre? Dock åker jag och Timmy om varandra... :-( när jag kommer hem till Göteborg om en vecka så åker han till Norrköping, i en vecka.

Nu har jag inga fler undanflykter, har gjort allt jag kan på internet... men måste nog lägga undan datorn och börja plugga.... hej!

Helt underbart!!

Den lilla trippen till Tandådalen blev över förväntningarna. Första dagen med skidåkningen var det STRÅLANDE väder, hur fint som helst. Det var SÅ mysigt att träffa tjejerna igen, och utgången på lördagen blev roligaste på länge! Den här helgen lever jag gott på ett tag :-) Tack för den tjejer!!!

Helgen kunde inte sluta bättre, för när jag kom hem till min älskade pojkvän överraskade han med en fin middag, ros och chokladpraliner på vår 1,5 års-dag :-) 


Härlig morgon!

Den här veckan har jag och Nina varit mycket duktiga och testat på många nya pass, och ju mer man tränar, ju roligare blir det och ju mer vill man ju träna! Imorse blev det Body Pump, 6:45, skön promenad hem i solsken och färskt bröd till frukost. Mums! Sitter nu i skolan och väntar på mina grupp-medlemmar, så vi kan göra detta grupparbete någon gång... 

Efter lunch bär det av till fjällen! Spännande och se vad mitt knä pallar, men det kommer nog bli sjukt kul :-)


Jag är så glad, så sjukt glad att jag är här, och inte där. Att jag blivit av med det som jag aldrig trodde jag skulle slippa. Jag är så lättad. Man brukar ju säga att man inser vad man har, först när man förlorar det (eller är ifrån det), men tänk att man ibland måste bli av med något för att inse hur bra man har det utan. Inte där, utan här :-) Ni anar inte. 

Familjen i Gbg!

Mamma ville fly från sin födelsedag, så då kom familjen hit :-) Vi har haft tre riktigt trevliga dagar, och jag har varit avslappnad (efter min tenta). Vet dock inte hur det gick. Men inget att göra något åt.... :-(

Efter att vi ätit gott med familjen gick drog jag med Timmy, Johan och hans kompis från Norge, Rebecca, på lite tenta fest!



Längtar något sjukt till på torsdag, ska bli SÅÅÅ mysigt!!!!



RSS 2.0