Härlig midsommar

Trots regn första halvan av dagen, blev den riktigt bra tillslut. Har man gott sällskap, god mat och dricka och ett gott humör kan väl inget bli fel? :-)



Kubb, dans kring stång, kransar i håret, alldeles för många nubbe gjorde midsommaren riktigt trevlig :-) Och som tradition med Anna på fest spiller hon vin över klänningen. Ingen fest utan att jag gör det, eller?! Kvällen sluta relativt tidigt pga att bussen från landet gick tidigt, men då man slutar när man har som roligast gör det ju bara att man längtar ÄNNU mer till nästa gång - vilket blir vår inflyttningsfest. Kommer bli sjukt kul, men trångt?! Vill inte ens tänka på hur vi ska få plats. Är ju inte direkt någon stor lägenhet vi ska flytta till.

Idag har både jag och Timmy jobbat, sen var vi några tjejer som spelade guitarr-hero, vilket jag typ är sämst på :-) Det blixtrar och ösregnar här, har ni bättre väder hemma i Norrköping? Jag tycker det är mysigt. Faktiskt. 

Det mesta är jag glad åt för tillfället, men det finns saker som också gör mig besviken... why even try?

En vanlig dag..

Såhär ett par dagar efter undrar jag varför jag skrev föregående inlägg?! Varför berätta det för omvärlden...? Men jag antar att svaret är att jag hellre vill säga det själv! "skriva av mig det" :P för jag antar att folk gärna kommer påminna mig... *suck* Men bilderna avslöjar ju att jag inte var ensam, som tur var. Här är dock en bild från BÖRJAN av kvällen, när det var lite mer städat :-)


Idag har jag jobbat, i kompassen. Det är kul att hoppa runt i så många butiker, jobbar mest i Nordstan (vilket är absolut roligast), en del i femman och idag testade jag på Kompassen som sagt. Alla är sjukt trevliga, är väldigt glad att jag fick ett så bra sommarjobb. Trots att det blåser något extremt här för tillfället, trivs jag riktigt bra här i Göteborg. När det är soligt är det inget att prata om - helt UNDERBAR stad! Gillar att det händer grejer, event hela tiden och folkfest ute på avenyn nu och då :-) Exempelvis igår när matchen var, riktigt nice.

Saknar dock sjöar och bil hemma :-) Var visserligen ute på Saltholmen i förrgår men det är lite omständigare.... På lördag är det Liseberg inplanerat och sen måste vi se till att ragga med någon med bil till Lager 157, skulle inte va fel. 

Ja tjejer där hemma, nu vet ni hur min vardag ser ut.... vill läsa lite mer om hur ni har det?! Please update!  

Åh herre gud!

Bakis-ångest. Fy fan! Det var nog ca 4-5 år sedan jag hade en sådan fylla.

Jag drack inte ens mycket, förstår inte! Haha... SÅ pinsamt. På vägen till Slottskogen (nykter) höll jag på att ramla i mina nyinköpta skor, men tänkte inte mer på det. Vi skulle ha tenta fest och man var riktigt laddad, inte sovit på flera nätter och jag hade knappt ätit något under dagen. Drack det jag hade och skulle sedan iväg, men jag ramlade.... och ramlade..... och ramlade. Jag kunde bokstavligen inte stå på benen! Som tur var tog jag mitt förnuft till fånga och "ramlade" hem, till stackars Timmy. Och vad jag gjorde hemma kan vi skippa att berätta.... men jag vaknade i alla fall klockan 7 och undrade varför jag var fullt påklädd. Och sen kom ångesten.

Men men, jag var inte ensam :-) Jossan låg ungefär på samma nivå, och det var rätt kul i efterhand. De andra som gick ut fick stöta ihop med Björn Gustavsson (avundsjuk!), men jag skulle väl bara ramlat på honom om jag fick syn på'n! :-)

För övrigt gick nog tentan okej, hoppas jag. Och man har fått tillbaka sitt liv. Vår lägenhet ser katastrofal ut pga att man inte hunnit städa på en evighet, plus att jag hjälpte till lite igår natt.... så, sånt kanske man ska ta tag i. 

Min älskade Zorro ligger på djursjukhus... Han har blivit ormbiten och ligger nu med dropp och tas hand om. Stackarn.

Och sist men inte minst, som är viktigt att berätta, är att Timmy fått heltidsjobb på Stadium! Dessutom på Kungsgatan! Så otroligt bra! Känns inte som vi har några problem i världen nu :-) Sommar, sol, tentan är klar, vi har fått lägenhet och han ett bra jobb! Det enda problemet jag just nu försöker hantera är min huvudverk och det faktum att jag vill sola, men tror inte jag klarar det...... Hmmm

Sommar och sol! (och tenta....)

Okej, hittills har det aldrig slagit fel. När det är dags för tenta (de två sista veckorna) är det alltid strålande sol och inte ett moln på himlen. Det är dagar som är gjorda för rosé på en uteservering, en glass i parken eller en dag vid sjön! Grilning och mys. Och så har man sin sista tenta på lördag?! Blä. Helt vansinne. Och det är ingen lätt tenta... förra året blev fler än 50 % underkända. Med tre röriga lärare blir det inte enklare, en som mumlar och bara ritar formler - utan att någon förstår. En som är så tjock att man tror han ska få hjärtinfarkt varje gång han andas. En annan rätt gó gubbe, som pratar om allt annat än det vi ska lära oss. 

Ja, vi får se efter lördag vilket humör man är på, denna tentan kommer ju avgöra hela mitt betyg i denna 30-poängskurs.

Men men, man beter sig ju inte som det är tenta tider. I fredags och lördags jobbade jag heldagar, för att sedan på söndag sola och ta mitt första dopp! Vi var vid Delsjön som var en trevlig plats. Här kommer bevis på mitt dopp :-)

image173
image174

RSS 2.0