Fredag

Det är fredag idag. Idag är det fredag.
Jag har nog aldrig älskat fredag så mycket som denna.
Spännande. Nervös. Glad.

Jobbar nu, sen är det helg. Helg....

Precis som...

...jag gick in på bloggen för första gången på mycket länge (tänkte att det var dags att uppdatera sig!) fick jag ett litet meddelande av Kim där hon sa samma sak! Och så rätt hon har...=)

Är visserligen trött och fryser, mår dåligt och bör sova. Men jag vill bara säga ett par korta saker.
- Fika med tjejerna ikväll. Ganska kort, och man hinner inte prata med alla så mycket som man vill. Jag tycker redan vi alla hörs mycket mindre....:(
- Lång pratstund med Rebecca efteråt. Det är väldugt få saker som går upp mot att ha massor av nödvändiga (och icke nödvändiga) saker att prata om med Si's. Tänk att det kan hända så mycket på några dagar.
- Alla tjejerna bara ger mig glädje. Bara så ni vet.
- Jimmy kommer hem på fredag. (Förstår ni?! På fredag. 11 månader har snart gått.)
- Måste få sömn nu, måste bli frisk. Vill träna.

Det känns som att ett nytt liv startar nu. Och då menar jag inte det "nya liv" jag brukar starta varje måndag, som de närmsta vet. Jag menar ett helt nytt nu. Ett helt okänt och oplanerat kapitel, med 500 olika teorier.

Nyfiken.


Bästa Telia!!

Haha, undrar om det är så illa, är telia-myten sann? att alla som en gång hamnar där fastnar?!
Nja, inte helt kanske. Men den är nog sann till största del! Och jag förstår det.

Bästa jobbarkompisarna, skönaste chefen. Bästa avdelningscheferna.
Rätt kul happenings också. Igår var det fest igen, eller endast för avdelningen denna gång. Det bjöds på bowling och plankstek efteråt. Sedan kollade de flesta på matchen tillsammans medan jag och Micka drog till Trädgår´n. Bästa Sverige :-)

Och idag var det jobb igen... men ja, man ska väl inte klaga när det mellan rasterna las in "fika-möte", vilket egentligen innebar en timmes glass-tårte ätande och firande av en kollega. Och bra betalt under hela fikan. Mycket gott och trevligt.

Sen blir det jobba hela helgen... vilket är mindre kul... men desto mer ledigt sen!
Nu blir det att ringa grannen/Becca/Si's, kärt barn har många namn.

Hej hej!

En evighet.

En evighet har gått ganska snabbt. Ibland skit trögt och jobbigt, ibland rätt fort. Men snart är evigheten slut...:-)

Nästan 11 månader ifrån varandra, bortsett från att jag hälsade på honom.
Nu är det bara 17 dagar kvar av en evighet. Och vi har klarat det :-) Nästan i mål...

Är inte det kärlek ?!

sommar 05

Slutspurten

Gårdagen. Började med champangefrukost vid Lejongroppen, det var mysigt och härlig stämning. Sedan fortsatte dan med fotografering, skrivande i mössorna, sista basgruppsträffen, käk osv. Sedan blev klockan 16 och dags för utspring. Mina föräldrar var ju inte sena på att skämma ut mig :D Visst att de hade en bäbisskylt, men de hade en till, världens största skylt.... usch.. men ja, dom är roliga dom..:-)

Roligaste timmen var nog på flaket med tjejerna. Vi skrek oss hesa och shakade runt hela stan! Det var totalt underbart. Funderar på att göra detta varje år?!

Sedan var det all släkt. Det var trevligt, både med besök och presenter...:P Mycket välbehövligt. Blev firad ordentligt.

Nästan död, så ska man bege sig till Palace. Där Kim hade bokat ett VIP bord för oss. Blev en hel del skumpa till, och en jäkla massa dansande. Snart var klockan tre och dags för stängning. Såååå hiiiimla kul det var!! Inte att det stängde alltså. :-) Sen skulle vi ta taxi hem, som Becca och Micke redan fixat, och ja vet att jag ringde min mamma på vägen ut till taxin. Det lustiga är bara att när jag klev ur taxin och kom hem, var mobilen borta. Såå.. jag har ägnat hela förmiddagen åt att ringa alla taxi bolag utan resultat.

Blää... alltså ingen idé att ringa/SMS:a mig närmsta veckan. Jag kommer ha samma nummer nästa vecka igen. Men det kommer inte hem förrän då....

Förutom den borttappade mobilen var dagen underbar!

Blev grattad så det räckte och blev över igår. Men jag saknade lite uppvaktning från en person.. hela dagen.

Jag och familjen
Jag och hela familjen.

Forts. studentvecka

Veckan fortsätter med full fart. Veckan har verkligen varit rolig!
Balen = perfekt
Lärarmiddagen = mycket rolig!
Utsparksfesten = rolig att "se" på. Kunskapare....
Andra student-aktiviteter = de flesta har jag inte kunnat vara med på. Men middagen igår var trevlig med många överraskningar :-)

Nu jobbar man sista dagen för veckan. Imorrn är det underbart men lite läskigt utspring. Sedan är det att vila och sola (ja det ska bli sol!) hela helgen. Underbart!!

23 långa dagar kvar..

Studentvecka

Allt går i ett. Hinner inte uppdatera mig.
I fredags var det lärarmiddag. Jag säger bara det :-) Bästa rektorn, bästa Harry, bästa kvällen, bästa gänget som kom på bästa ordet :-) Bästa studenten. Trist bara att inte alla lärare var där, och trist att vissa lärare var torrare än andra.

Förvåning till max har hänt under veckan. Stor vändning. Konstigt! Men ja, livet är ju oförutsägbart :-) minst sagt!!

Lördag - krogrunda. Trevligt trevligt. Trött och febrig bara... hemgång tidigt.

sofia och jag

Söndag - Ottenbrännboll. Sötaste katterna! Bästa laget :-)

Måndag - jobbar... blä! Men ikväll blir det utsparksfest, japp, här ska vi sparkas ut! Och jag som aldrig ens sparkades in på kunskap :P men de blev jag i Vadstena.

Uppdatering om kattbilder kan komma!


Separationsångest

Nej, det känns inte så kul. Alla har kul tillammans, festar och umgås, alla dar i veckan. Allt i skolan har tagit slut och de kan umgås hela dagarna. Vad gör jag? Jobbar.

Jaja, inte så mycket att göra åt. För trösta mig åt att jobbet är så bra, och personalen. Får ha kul med dom istället. Ja, det ska jag faktiskt ha.

Och tänk, de har gått en vecka. Hur kommer då framtiden se ut? Jag och Rebecca kommer väl iaf hålla kontaken. Börjar få lite separationsångest nu. Trodde jag inte att jag skulle ha. Men en vecka räckte för att förstå hur det kommer att bli. Usch. Ett par dagar räcker för att inte veta någonting längre! Och hur ska man få veta? ringa och tjata? nee! det ska man inte.

Ne.. ska vidare till jobbet nu igen. Ha de så fint.

hej 

Like it

Igår var det Telia-Hus-Fest! Efter många om och men blev det riktigt trevligt. Lärde känna många nya människor! Bra att jag valde den här kundtjänsten, även om jag tror att den andra också är bra. Skönaste cheferna på båda ställena, skönaste folket!!! :-)

Åkte hem rätt tidigt igår, gick inte ut. Var nämligen en (nej, inte jag den här gången!!) som spillde rödvin över mina vita byxor. Trots att jag åkte hem relativt skapligt vaknade jag 5 över 8 imorse, ovh jag började halv 9. Det blev brått. Hann inte käka frukost så jag är rätt hungrig nu....

RSS 2.0