Vardag igen...

... efter en helt okej helg!

I fredags höll Jenna och Julia sin show på Palace, och jag var medverkande som sminkmodell i den :-)
Det var kul och de gjorde ett kanon jobb! Jag såg visserligen jätte läskig ut och jag blev rädd för mig själv varje gång jag såg mig i spegeln eller ser kort på mig. Scary.

Lördagen blev stan med T, och gjorde av med lite mycket pengar.... men så ska de ju va den 25:e?! ;-)
Kvällen blev Moulin Rouge med vissa vinnare från jobbet, gott och trevligt. Gick sedan vidare med ett par stycken från jobbet, för att sedan ansluta mig med Becca. Blev club Letche och sedan Otten. Mycket nöje.

Söndagen blev ganska slapp, färga håret svart på T :-) Nevars... de blev fint. Åt två stora middagar, och den asvutande var trerätters hemma hos Anna! Love it!


Idag börjar Sofi, Manu, mamma och massa från "växeln" uppe hos oss på Kuntjänst. Exciting! Vilket team!

Och efter denna dag har jag tre lediga, för att sedan jobba fre, lör och sön.



"Jag har bara killkompisar, klarar inte av tjejer. Tjejer är så falska och snackar skit om varandra..."
Då säger jag "Du har nog träffat fel tjejer, och jag har träffat helt fel killar. Enligt mina erfarenheter (ni vet vilka jag syftar på) finns det inget falskare än (vissa) killar, och skitsnacket är enormt. Och erfarenheterna av tjejer (ni vet vilka jag syftar på) är perfekta. Inget skitsnack och ingen falskhet!"

Omöjligt...

Igår. Igår, tänkte jag vara nyttig. = Tårta på jobbet...
Idag, idag tänkte jag verkligen vara nyttig! Särskilt efter jag testat Hedvigs kjol, jo, jag kunde ha den, men det var knappt. Tänkte att jag fick svälta till kvällen så skulle det gå bra. Och hur har det gått?
Jo då, en stor lunch med Becca, kaffe och kakor(!) efteråt. Så kommer jag till jobbet och det står skum-tomte-skålar överallt... Det här jobbet är fasen värre än att jobba på café.
Anna = noll diciplin.



Jag måste ha ett ganska kul liv. Enligt mig i alla fall. Jag ser nämligen fram emot saker precis hela tiden! Jag älskar att titta i almenackan (som visserligen är ganska stressande också) och se allt kul som kommer hända hela tiden! :-) Ikväll är det modevisning igen, imorgon är det Moulin Rouge med middag osv. På söndag är det tjejmiddag igen! Nästa vecka är jag ledig 3 dagar och kul saker ska ske! Sedan blir det förmodligen Stockholm med Timmy. Och resten av December kommer vara julfester, födelsedagsfester, julbord, tjejmiddagar, julafton och nyår! :-) Och januari... älskade januari... snart är du här!

Yes! (igen!)

Weei, jag vann biljett till Moulin Rouge på lördag! :-)
Ska bli så kul. Helkväll med det mesta, älskar sånt!

72984-63


Haha, så söta ni är Sofia och Anna, allt har ni planerat och det är flera månader kvar =) nästan ett halvår!
Vi däremot åker om 63 dagar, och har inte planerat mycket.... :P

Men nu försöker jag för fullt att planera in Thailand-stoppet också, ser ut att gå skit bra ;) Hihi....

Yes!

GRATTIS SOFI!

Nu är vi arbetskamrater! :-) Hihi, får väl säga Grattis till Manu också!

Det blir nog ett fint team det där!

Mys-middag!

Nu var det min och Sofias tur. Vi stod för en trerättersmiddag hemma hos mig!
Efter skagen-toast, kycklingsoppa och nybakat bröd och en chokladtryffel var vi mätta och belåtna... :-)
Pratade resor och planering, ett stop i Thailand planeras också in! Gamla bilder och mellanstadie-musik förgyllde också kvällen.... :-)

Längtar redan till Brisbane i påsk! När vi samlas (alla hoppas jag...). Jag, Rebecca och Sofi är ju redan där. Anna och Sofia kommer förbiresande då och vi ska fasen sätta Kim på planet ner också :-) Härligt, härligt....

Andra teman under kvällen var nog flytta hemifrån, plugga till vad? jobba som vad? och planering som nyårsfest, lilljul, 20 års fest och avskedsfest!

Blir sååååå glad av er!!


IFK:s stjärnkväll..

Jag tyckte precis rätt spelare vann priser igår :-)
Haha, ne... jag är så dålig. Jag visste knappt vilka de var. Men det var trevligt i vilket fall..

Några få bilder på pixbox.

Gräset är inte alltid grönare på andra sidan..

Det kan ju vara så att jag är fruktansvärt.... glad :-)

Det är lustigt hur man kan känna. Ena dagen är man trött på allt, jobb och väder. Sverige och Norrköping. Jobbigt med det mesta och tungt att gå upp i höstmörkret på morgonen.
Men så ibland, så känner jag mig bara så belåten. Ja, det är precis rätt ord. Nöjd och glad när jag hör från tjejerna, och ser hela tiden fram emot våra "träffar" :-) Middag på lördag eller söndag igen, och utgång!
När man kommer igång med träningen igen blir jag glad av det. Och att vänta på något underbart som händer nu i vinter, gör en ännu gladare. Att längta är helt underbart. Trots att jag längtar trivs jag i nuet.
Så ibland känns inte mornarna så tunga, även om jag gärna hade legat kvar och myst imorse så var jag bara glad. Och nöjd. Riktigt nöjd.


Glad

Tänk att man kan ha hittat någon så fin.... :) Otroligt.


Synd om mig.

Mitt huvud värker. Jätte mycket. Jag är trött och illamående. Och jag jobbar. En hel dag.

Men jag hade kul igår... :-)


Jag mår verkligen jätte dåligt... förstår inte att jag mår så dåligt.


Torborg Dagmar, hur ska jag kunna veta att det är tjejnamn? Var helt övertygad om att det var mans-namn. Det resluterade ju i en ganska pinsam situation... Torborg. Tor, det är ju namligt! Ragnar, Ingemar och liknande låter ju som Dagmar! Såklart jag tror att det är manliga namn....
Så skrattar alla åt mig här.... fortfarande. Tss... tror inte på det.

Det är ytligt med blogg.

"Jag skulle aldrig kunna blogga! Det känns så ytligt, man lämnar ut sig själv, det är ju som att skriva dagbok offentligt!".

Ja, så ser vissa det. Inte jag. Jag skriver dagbok, privat. Och jag bloggar, allmänt. Jag älskar att skriva och jag gör det för min egen skull. Sen vet jag att mina närmsta vänner tycker om att läsa vad jag håller på med (nu när vi inte ses varje dag som förr....). Likaså är det som att läsa tidningen för mig på morgonen, när jag surfar in på mina vänners bloggar :-)

Det är skillnad på min dagbok och blogg, vill jag lova! Båda används för att jag har ett akut behov av att "skriva av mig". Som att mellan samtalen på jobbet, pausa och istället påminnas av en kul händelse jag får skriva om. Det behöver inte vara intressant - du väljer själv om du vill/orkar läsa. Jag skriver enbart för min egen skull, sedan är det kul att få kritik på vad man yrar om. Eller kul att mina vänner vet vart jag är och gör.. :-)

Att blogga är kanske som en dagbok för vissa, det skrivs ju om vardagliga saker. Och att blogga är ytligt, för min del. Jag går inte in på saker som är privatare, det för min egna lilla dagbok hemma ta hand om :-) Och det behovet har nog inte alla människor. Att skriva. De som känner mig vet att jag älskar att prata, och det går även igen i mitt skrivande. Om du läser det eller ej är oväsentligt, bara jag får skriva.

Fråga mig inte varför man har det behovet, medfött skulle jag tro. Bloggandet står väl inte för nån utveckling av mitt skrivande direkt, det bara finns. Det är bara kul.

Nu ska jag kika vad mina tjejer haft för sig senaste dagarna :-) Gör gärna det samma!

En torsdag

07:45
Det är inte så kul att smyga upp ur sängen och en annan får ligga kvar... ser så skönt ut. Livet är inte rättvist.. :-)


Kämpar för att hålla ögonen öppna. Ögonlocken är fruktansvärt tunga.


En kaffe och jag kan se skärmen igen.


Chefen "Om inte du skulle åka till Australien skulle du få fast anställning här".


Sofi har tagit körkort, grattis! :-)

Jag är ingen morgonmänniska


12:15
Lunch med mamma


Afternoon Tea på Muffins kompaniet i eftermiddag (tänker aldrig börja säga chokladkompaniet som det heter nu..)


Träna ABS och styrketräning sen...


Sen fika på Fräcka med tjejerna...

13:15
Planerar resa över nyår. Och även en Stockholmstripp... :-)

Jag har kommit på att det är väldigt lätt att göra av med pengar...

Jag har världens bästa mamma.

13:45
Choklad är gudomligt...

Jag har tråkigt på jobbet... som ni märker?!


Make Up Store 10 år


Då var den dagen/kvällen/natten förbi. Första halvan av dagen var jag besviken pch missnöjd. Ville verkligen vara lava och blev flower. "Ne lava ska vara attityd, du är mer bubblig!". Haha.. tog mig ett tag att förstå det där, men förstod efter sminkningen kom på. Missnöjd med make up och missnöjd med hår, kändes blä! Medan alla andra fick antingen extrema sminknginar eller vackra sminkningar.

Några timmar senare hade jag vant mig och ställt in mig på det nya temat. Och det var inte så fel! Jag hade vant mig vid "klädseln", som bestod av blommor. Och efter någon tequila (som vi fick smyga med), kunde jag även dansa. (Alltså, jag trodde åtminstone det :-)

Framåt första visningen kände jag t o m att Flower var det allra roligaste temat, och det var kul att springa ut för att bara "få igång" publiken. Visst att jag kände mig ful :-) Men det fanns fler som var! Härlig låt att springa ut till också, det blev Scissor sisters med "I don't feel like dancing".

Dagen blev lång, från 10.30 - 04.30. Bra var ju att Timmy med vänner kunde komma in via oss :-) De fick arbeta som tillfälliga "bodyguards".... hehe. Pizzan ute i regnet som avslutade allting, satt perfekt! Och Kristian bjöd på underhållning, haha.

72984-60

Bilder finns att kika på, som vanligt på anna_fredriksson.pixbox.se.

Visst kände man sig fin med blåa ögonbryn, ögonfransar och gul-blå ögonskugga?



Vilken principnisse jag jobbar med! Eller åt, vet inte vilket jag gör. Tänk och leva med en sådan. Herre gud. Helt sjukt vad han håller på principer! Gällande allt! 5 minuter!! Herre gud...

Tänk er ett ide..

Sämsta diciplinen. Överallt på jobbet finns fruktkorgar, det är ju bra. Men idag har våra snälla chefer även plaserat ut godisskålar över hela jobbet. Bra? Nej.

Det blir ett ganska svårt dilemma då: "godis, eller frukt? frukt, eller godis?".

Att bli fit för imorn kan man ju lägga på hyllan, jag har försökt för länge utan resultat. Jordens sämsta diciplin. Och såhär på hösten får jag en sån där årlig känsla, att bara stänga in mig och vara onyttig istället. Jag orkar inte tänka på allt hela tiden, träning och nyttigheter. Just nu, för tillfället, vill jag bara stänga in mig och gå i ide. Ett ide med massa mysiga filmer och onyttigheter.

Men ne, jag vet att jag inte vill det egentligen. Skulle tröttna efter ett par dagar. Men just nu i all kyla vill jag inget hellre... det är hemskt att gå upp när det är bäcksvart ute.

Förresten är jag ganska besviken, skulle vara temat "lava" imorn. Och bli stylad efter det... men nu har de ändrat mig till "flower". Jag vill inte vara flower.... :-( Jag vill vara lava! Den sminkningen var mycket finare..

Ide låter ju förresten ganska så mörkt. Min högsta önskan vore nog att vara ett slött djur istället! Som en katt eller va sägs om att ligga såhär hela dagarna?

lazy

Hjälp!

Jag är rädd för mig själv!!

Det är ganska långt mellan mitt skrivbord och lunchrummet på jobbet. Jag hade min lunch efter mötet. Så jag tog min matlåda från kyl 1 (vid min plats) för att förflytta bort till kyl 2 (nära mötet och matrummet). Det är väl inte så svårt? Jag pratade med mina kollegor i "köket" och tog en kaffe, gick senare in på mötet och hade det i en timme.

Men när jag kom till köket igen var det något som inte stämde, "var är matlådan? Ställde jag den inte på bänken? Minns nämligen inte att jag ställde in den i kylskåpet..." Gick tillbaka till min plats och letade. Ingen matlåda. Som vanligt gör jag lite liv åt saken, börjar fråga om folk sett min matlåda. Letade igenom båda kylarna och till och med frysarna om jag fått hjärnsläpp...

Tillslut hjälpte min chef mig att leta i köket. Då han får syn på något i micron.

Jo, där har jag ställt in matlåda (med lock), en gelé burk och en morot i en plastpåse. Sedan hade jag satt på micron på alldeles för lång tid, och gått på möte. Vad jag skådade i micron var nu en smält plastpåse och en platt morot (ja! den blev så mjuk...). En nästan sprängd geléburk, locket hade smält. Min chef tittade på mig och undra om han skulle anställa någon ny(?).

Hur fan kunde jag ställa in min mat där? Varför såg inte mina kollegor att jag ställde in allt i micron och satte på den för fullt?! (Sätter alltid på micron på 20 min och tar ut maten efter 2... Men denna gång var jag på möte).

Vad blir nästa sak....? Jag är farlig!

Nervös

Ja, jag börjar bli lite smått nervös. Usch. På lördag ska man ju gå mannekäng/modell för Make Up Store och lite designers. Tänkte först att det inte var så stor sak, men det känns som alla kommer att vara där... jag kommer säkert snubbla och ramla ner på nån i publiken. Just my luck.

Och imorse var jag på möte om nästa gång jag ska gå modell, då också på Palace. Men två helger senare. Funderar på vad de ska hitta på med mitt hår... får ju vara lite försökskanin där med :-) Har ju precis färgat mörkt? Ska jag behålla det? Ska jag låta dem klippa mig kort kanske...?

Sånt här tycker jag är kul. Dock hatar jag kameror. Kan det inte räcka med att folk tittar på oss där? Måste de fota? Hemskt...

Vintern är här

Som en chock möttes jag av snön genom fönstret, men ännu större chock när jag stack ut huvudet genom dörren. Kallare än någonsin! Hemskt. Det är vackert med snö, men den store enda anledningen att älska vintern är ju borta för mig… skidor. Undrar om man någonsin får stå på några igen. Inte för att jag var så duktig, men det var kul.. Och julen, den är trevlig men vi har ju slutat med julklappar. Saknar det inte särskilt mycket. Köper inga – får inga. Och denna jul verkar ju hela familjen jobba utom jag.. Den tredje anledningen jag brukar gilla vintern för är att fylla år, men inte heller under min 20 års dag är jag hemma.

 


Så varför se fram emot vintern?

 


Ja, det finns ju ett ljus därframme. Bokstavligen. Den sista december slutar jag jobba. 23 dagar senare sitter jag på ett plan med två av världens finaste tjejer. Skålar på planet och bara laddar för 3 veckors ren semester. Tre veckor ska tillbringas på vackra öar och fin natur runt om i Malaysia. Den 14 Februari (alla hjärtans dag btw..) åker vi vidare till Sydney. För väntande arbete och mycket mer… Det är något att längta efter.


 

Men det här ljuset jag har att längta efter, har lite dålig tajming. Eller inte själva resan, något annat kom väldigt o-tajmat. Att träffa någon man tycker om. Mycket dålig tajming…




För övrigt står jag inte ut med kylan, och kan inte vänta 84 dagar till värme. Jag väntar max 30, jag måste till solen. Hittade nu en perfekt resa till Gran Canaria, bara jag får Hedvig med mig så är jag nöjd :-) Ingen annan kan ju...

RSS 2.0