Summers end

NU är det okej att hösten kommer =) men först nu!
Semestern är över och jag tillbringar min sista dag innan Göteborg; jobb och skola. Befinner mig i skrivande stund hos Rebecca i Jönköping, gott vin, bra musik, underbart sällskap och snart en drink på stan.



Sedan väntas "storsdtaden", och som sagt; hösten. Men det kommer bli skitbra =)

Underbar start

Igår började semestern. T mötte mig efter jobbet och vi åkte till Heaven 23 för att unna oss deras räksmörgås och lite vin, detta följdes av Liseberg och sockervadd. Morgonen efter kände jag att jag behövde "gå av mig" gårdagens söta, och vi påbörjade en promenad, som istället blev 4 kvarter bort till Milk & Honey. Det blev alltså en amerikansk frukost; pannkakor med sirap, bagels med sylt. Förutom den underbara känslan av att vara ledig ett tag framöver, känns det redan som jag gått upp 3 kilo. Ne, så ska inte semestern fortsätta =) Men underbart är det!



London, igen!

Det blev inget i våras med tjejerna, utan tillslut blev det en romantisk weekend istället (vilket var underbart!). Men nu blir det ÄNTLIGEN med tjejerna också =) Har precis bokat för Rebecca och mig, som åker härifrån Göteborg, sen möter vi upp med resten i London.

Kommer kanske bli körigt med skolan, men man behöver sådant i mitten av terminen =) 16 oktober bär det av!
Hittills är det Alexandra, Jenna, Lottie, Hanna och vi, och självklart möter vi ju upp britterna Sofi och Sofia =)
Shopping, drinkar, skvaller.

LÄNGTAR! 

Sunny day

Inte varje dag Kleerup sitter på innergården och dricker mineralvatten... =)
Kanske ska bjuda in honom på en kopp kaffe?

Dumma, dumma dag.

Hemska dag, tack gode gud att du snart är slut.
Hur som helst är det tur att när allt känns blä, och allt bara går så snett som det kan, så kommer man i alla fall hem till någon som kan muntra upp en. Någon som kan göra en glad och lugn igen. 

Först var det Mc Donalds, sen var det mitt eget fel på jobbet, sen var det tröjan och gylfen, sen brände jag sönder munnen, sen var det ju den där butiken Bling, och samtalet, som var droppen. Men om man ska fokusera på det positivia (som vissa säger ;-) så har jag färgat håret och klippt mig (känns OK), och dansat till ett härligt pass. Jag var arg, men energin fick åtminstone utlopp.

Nu är dagen slut. I morgon bitti väntar spinning! Hör och häpna; Med Timmy! 6.45!!

Vip besök!

Ikväll var det planerat att Sofi skulle komma till Göteborg, tyvärr kunde hon inte. Vilket var jätte tråkigt..

Fick däremot den glada överraskningen att Anna och Calle hade vägarna förbi! Så efter jobbet var det bara att möta upp dem för att beställa hem lite indiskt till oss, dricka vin och ha det trevligt. Och det blev det också, längtar hem till mer tid med de bästa. Det behövs lite kvällsmys när man jobbar varje dag. Nu har man bara en hel vecka kvar - sedan är det semester!

Igår var jag och T och såg "Sommaren med Göran", riktigt Anna-film =) Gillar såna filmer, otroligt pinsamt, svenskt och igenkännande. Men, men, nu är denna helg slut. Bara att ta tag i en ny arbetsvecka!

Natti Natti

Ika i rutan

Haha, kommer ni ihåg denna damen?
Jag var livrädd för henne när jag var liten.




RSS 2.0