Många tankar...

När man säger att Göteborg är en härlig stad, har många Göteborgare själva svarat: "Visst, när det är fint är det jätte fint, men vänta bara till hösten och vintern".

Tydligen har man inte behövt vänta så länge, just nu vägrar jag att gå ut. Äter hellre gröt än att köpa mat, skippar träningen och struntar i alla ärenden jag skulle göra. Först trodde jag att det skulle lägga sig, men det har vräkt ned sedan jag vaknade. Jag var tvungen att gå på en manikyr tid (gick ej att avboka) och när det vräkte lika mkt på vägen hem köpte jag ett paraply, why?! Helt meningslöst. Trots att jag gick i motvind (dvs. paraplyet kan omöjligt vända sig åt andra hållet) så gick det sönder ändå, vara bara att lägga ned den idiotiska idéen. Tyvärr är nog inte detta ett engångs-oväder, vi bor ju på västkusten.... Men, men, för att kompensera detta regn, och påminna mig om att Göteborg är en härlig stad, ska jag berätta om härromdagen :-)

Jag var ledig, det var helt okej väder, och jag ville bara "vara". Så, jag tog båten över till Haga, strosa runt och hade det super mysigt. Här är vårt hus (halv klart) och hamnen nedanför.



Och här kommer den lilla båten, som är smidig att ta -  om man har tid.



Och härliga Linné /Haga.... Hur bra man än trivs i nya lägenheten saknar man ju förra läget, love it! Men man tar sig ju som tur hit på 4 minuter, med Älvsnabben (båten) :-) Och så åt jag en JÄTTE god fisk på Feskekörka. Helt lovely. 



Tänk att man att man verkligen ha semester i sin egen stad.... :-)






Men det är klart, hur vackert än Sverige kan vara, finns ju ställen som Malaysia. Och idag fick jag reda på att en resa är bokad!!! Timmy ringde precis mig för att tala om att vi i februari, tillsammans med hans familj, ska tillbringa dyrgt 2 veckor i paradiset. Åhhhh! Längtar så!! Älskar Malaysia, längtar t o m till flyget! Kuala Lumpur och allt.... åh! Ska bli så super härligt!

Men innan det (i slutet av aug) så ska jag och Micka till turkiet :-) Ska också bli skönt, särkilt i detta regn....



Kommentarer
Postat av: malin

Oh vad härligt :) snart kommer vi och hälsar på!



Jag har en liten fråga, finns KAOS i göteborg? :)



Ps. Vi ska ju resa i asien i vår, kanske vi kan sammanstråla i malaysia? :)

2008-08-08 @ 18:47:03
URL: http://tadas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0