Härlig helg!

I torsdags gick jag och T och såg Änglar och Demoner. Jag tycker som med Da Vinci Koden att den inte alls kan jämföra sig med boken, och att det egentligen är meningslöst att göra film på Daniel Browns böcker. Själva grejen är ju att det är historiekunskap invävt i berättelserna, som man helt går miste om i filmerna. Hur som helst var den okej en torsdagskväll, men vi hamnade framför ett tjattrigt tjejgäng varav en sitter med fötterna i mitt hår. Bredvid T sitter en kille som fiser och rapar kanske 30 ggr under filmen =) Bra plats va?!

I går kom Sofia på spontanbesök här i Götet, vilket var riktigt kul. Vi käka min special vegetariska Ceacarsallad =) För att sedan gå ut. Vi skulle börja med ett par glas på Vasastan, men blev nästan kvar där hela natten, för att sedan tillbringa en timme i kö till Lounge - och tröttna och gå hem. Upp pigg och fräsch till jobbet några timmar senare =) Det är min helg.
Väldigt lyckad måste jag säga, för den avslutades på bästa sätt: vi bestämde oss för en espressomaskin och har nu köpt en Nespresso!! Love it. Några praliner och en äkta fin espresso har vi precis avnjutit.... =)



Lite mer av lägenheten... Väggen är absolut inte så röd som den ser ut, mer orange!





Kommentarer
Postat av: Hanna

Det ser fint ut! =) Måste säga att jag tycker det var klokt att inte köpa den allra dyraste maskinen också! Ta hand om dig!

2009-05-24 @ 21:27:51
URL: http://hannahp.webblogg.se/
Postat av: Mikaela

Vill se mer bilder av lägenheten :)

Nu har jag uppdaterat bloggen också =P

2009-05-27 @ 20:50:13
URL: http://anotebook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0