Min och Sofis 20 års fest.

Jag vet inte hur jag ska beskriva den, rolig? katastrofal? fiasko? för mycket alkohol? komisk? eller bara helt ovanlig?

Jag vet inte varför jag blev så hysterisk. Eller jo, jag vet varför. Jag var arg på lokal-folket, på svenska polisen och på T. Jag var ledsen att 20 års festen blev motsatsen till mina förväntningar. Jag blev ledsen att man inte kunde fortsätta roa sig eller gå ut, eftersom jag nu hade annat att tänka på och oroa mig för.

Det är inte likt mig att inte vilja kommunicera. Jag hade ingen lust att prata med någon eller att någon skulle ta i mig men det var precis vad alla gjorde. Men i vilket fall ska jag väl vara glad att jag inte är kille, för då hade jag säkerligen också suttit häktad hela natten? I en liten cell med en gummimadrass?

Idag skrattar jag åt det. Själva händelsen. Vi hade ju trots allt roligt innan dramat började. Och det verkade som folk hade trevligt? Sen att det var personal som söp och ställde till dig får man ignorera. Jag vill tacka alla som kom, och alla presenter vi fick.

Ikväll blir det pizza-kväll med tjejerna. Ska bli intressant. Jag tror inte bara det var jag som var lite alkohol påverkad igår :P Minns att Kim också var lite väl fuller ;-) för att inte tala om Sofi! Haha... interesting talking tonight.


Kommentarer
Postat av: kim

Krya på dig anna! Vad synd att du inte kunde följa med ner, men se till att bli frisk nu tills ni åker!! puss hej!

2007-01-16 @ 10:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0