Working out buddy?

Har lyckats hitta en tjej i fadderklassen, som är en trogen SATS-människa. Hon har hängt på de flesta passen som föreslagits, och det känns jätte kul att äntligen träna med någon! =) Me like! Idag blev det som vanligt Aerobic, men imorgon ska vi testa "Steamy Windows", som verkar vara någon form av strip-aerobic :D Låter så i alla fall. Man dansar med en stång. Ska bli sjukt kul att testa!

Har precis beställt en ny mobil. Blev en Nokia 6700, en sådan utan överflöd :P Har lust att hamra sönder min iPhone, och är trött på överdrivet mycket funktioner. Nokian som nu är påväg är istället nätt och väl recenserad! Nog om den, men följden av ny mobil, massa litteratur, två sittningar, ytterst lite shopping, hyror, räkningar, årsprenumeration på GP, ny damsugare osv. har resulterat i att budgeten denna månad gick åt h*lvete! Det var ju London jag ville lägga pengar på =( Nu får man snåla där med.



Hur som helst är det viktigaste med London att få träffa tjejerna, får handla secondhand och dricka billiga drinkar =) Kommer bli riktigt bra, hur kan det inte bli det!?


Kommentarer
Postat av: Sofi

Ohh, jag vet ett ställe för billiga drinkar, £7:95 för en cocktail pitcher eller £9:95 för en flaska vin :) Like? Love!! Wihoo ;)

2009-09-28 @ 21:33:38
URL: http://itchyfeetbysofi.blogspot.com
Postat av: Anonym

Längtar!

2009-09-28 @ 23:37:32
URL: http://sofiaborg.webblogg.se/
Postat av: Anna

Som sagt: Kan det bli bättre?!!



Weeei för billiga pitchers!!! :D

2009-09-29 @ 14:21:30
URL: http://annafredriksson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0