Andra dagen

Denna dag har varit mycket bättre! Inte för att gårdagen var dålig, men jag kände mig mest som en zombie och behövde sömn. Inatt somnade jag tillslut. Att gå upp 6.30 varje morgon är inte heller min kropp van vid. Men det ska nog bara gå bättre och bättre. Idag var det en intressant dag i skolan, där vi gick igenom alla kurser vi ska ha dessa fem år, och allt verkar jätte kul. Alla former av psykologi, praktik, egen terapi, observationer osv. Klassen består mest av tjejer, men tydligen ska vi ha många killar jämförelsevis, typ 30 %. Vid lunch och framåt har det varit lekar, brännboll osv. Alla jag har pratat med har varit trevliga och är supersociala. Till skillnad från Offentlig Förvaltning är det nu få som är från Göteborg, och jag känner mig för en gångs skull mer som en av dem på "hemmaplan".

Än har jag inte rört någon bok, men man ska väl ta och börja köpa det nu. Suck. Det är i alla fall tur att det man läser intresserar en, dock jobbigt med många, många, engelska tunga böcker.

Jag försöker njuta av de relativt "lediga" dagarna man har nu, och då menar jag friheten från jobb, måsten och hårt plugg. Men schemat är späckat av andra roligheter =) Hoppas alla andra också känner att de haft en bra start på HT09!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0