Dålig uppdatering

Jo, det har varit lite sissodär med uppdatering på sistone. Men det är väl bara att bli bättre igen! Helgen som passerat skulle tillbringas ledig; jag skulle soooova, handla, rosta müsli, göta matlådor, hummus, städa, plugga lite och träna. Skulle även hinna med ett IKEA besök. Men så ringde jobbet... lyckades trots allt jobba (blev inte många timmar) och göra allt annat (förutom sova så mkt...). Helt okej helg ändå. Gillar dock skolan som den är nu, finns att göra, men är inte hjälstressad. Kan se på film en söndagkväll med gott samvete. Hoppas utbildningen är såhär i fem år!

Har ju lovat lägga upp biler på lägenheten efter lite förändringar, men har inte kommit till skott. Efter div påtryckningar ska jag nu göra det =) Här är vissa delar av den....


Och vårat minisovrum...


Möbleringen känns nu helt överkomlig, jämfört mot tidigare försök. Men som jag alltid säger; det bästa med vår lägenhet är läget. Underbart. Så, nu är det väl bara att traska iväg till gymet, som inte ligger längre ifrån en tio minuter. Auf wiedersehen!


Kommentarer
Postat av: Kimiz

Gud vad fint ni har det!! :) Kram

2009-11-16 @ 21:38:30
Postat av: Anna

Tack Kim! =) Hoppas allt är bra med dig. Härligt att höra att buggen var lyckad, ökar chanserna att ta tag i det :P

2009-11-16 @ 22:28:08
URL: http://annafredriksson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0