Smörgåstårt-recept?

På torsdag ska jag bjuda på lite smörgåstårta här. Problemet är bara att jag aldrig har gjort en. Min kära mor beställer även alltid smörgåstårta, så hon är inte alltför van heller. Finns ju mängder av sätt att göra dem på, men har mina läsare några förslag? =)

Enkelt och gott, såklart!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Min mamma gör altid en jätte god kall, det är på de här runda bröden :) tonfisk blandat med majonär, dill, turkisk. Sedan tomat gurka och mer grönsaker om man vill på hela. typ =)

2009-01-27 @ 15:06:51
URL: http://sofiaborg.webblogg.se/
Postat av: Sofi

Haha, det tog typ en minut innan jag fattade att "turkisk" syftar på yoghurt, I'm slow, men det lät himla kul :) Ja, jag har ätit en liknande, på hönekaka som man lägger så det blir en rund tårta, i tre lager tror jag, bröd, tonfisk röra osv, sen toppa med räkor, tomat, gruka och majs, i ringar liksom, mums :) Nu blev jag sugen, kanska ska försöka styra upp en till mig själv nästa vecka :) lycka till puss

2009-01-27 @ 15:28:27
URL: http://itchyfeetbysofi.blogspot.com
Postat av: Anna

Jo, något sånt tänkte jag. Men jag kör nog skagen i mellan istället för tonfisk!

2009-01-27 @ 15:31:56
URL: http://annafredriksson.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Hehe, det sa jag och det står jag fast vid. Men nu när man börjar se slutet och vet att det snart är dags att betala tillbaka så blir man lite sparsam. Dessutom så är det ju även så att jag inte har rätt till så mkt studielån denna termin eftersom jag ändå hade tjänat för mkt med NT!!

2009-02-01 @ 12:53:43
URL: http://hannahp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0