Vilken helg!

Detta har varit en händelserik och härlig helg! På fredagskvällen kom Anna, Becca och Marie. Åt middag här med vin och efterföljande glögg och pepparkakor. På lördagen gick jag och Anna på stan, för att sedan åka till Becca i Borås på födelsedagsfest.

Kvällen började trevligt hemma hos Beccas vänner, en bit utanför Borås. När det började bli dags att ge sig av in till stan valde vi buss, för att spara in på slantarna. Dock några minuter innan bussen kommer, kommer jag självklart på att jag glömt min väska med legg, pengar osv. i, uppe i lägenheten. Jag springer tillbaka, upp för trapporna, in i fel port, upp och ned för alla trappor där för att hitta rätt dörr. Springer in i nästa port, upp och ner. Snart kommer Becca, och vi springer igenom portarna upp och ned. Tillslut hittar vi rätt dörr, men då ser jag ändå att klockan är för mycket och bussen säkert gått. Anna ringer och påstår att busschauffören prompt vill vänta in oss, trots att det gått ca 5 min. Vi springer som om det vore för livet, i höga pumps, hoppar över trappstegen och hinner in på bussen. Möts av en applåderande buss och en ur-snäll busschaufför som fick en sprite av oss. Haha.. 

Men väl på bussen kommer istället Sofia på att HON har glömt plånbok, legg osv. Försent att vända, så vi fick övertala vakten om hennes ålder. Var osäker på om vi skulle lyckas då jag i fredags togs för att vara 17 (behövde visa legg för att köpa folköl), och i lördags togs för att vara 15 (ungdom på bussen, över 16 = vuxen). Men vi lyckades. Men väl inne på XY skulle vi ju spärra Sofias kort, och sen kommer hon på att hon öven tappat bort mobilen.

Trots detta lyckades vi få en rolig kväll, och morgonen efter hade hennes väska lämnats in på en ICA affär. Alla problem lösta, ett lyckligt slut på en stressig helg. Fler roliga grejer hände, och har bara kort och gott varit en härlig helg, med några av de bästa!





Kommentarer
Postat av: Sofi

Haha, klockrent med buseen, jag kan se det hela framför mig :) Vad fina alla är i håret, fia med lugg, becca med nya färgen & anna o med kortare :) Och du är alltid fin anna :)

2008-11-30 @ 16:30:47
URL: http://itchyfeetbysofi.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej hej!

Na jag har en blogg, men har nog inte skrivit på ett halvår eller så. Har inte riktigt kommit in i det där än, är nog för gammal för det! :)

Finns ju alltid på facebook -som alla andra!

Ha det fint, kram!

2008-12-01 @ 21:24:18
Postat av: Sofi

Ja du, nu ska vi se, dels rör jag på mig, det gör ju rätt mycket, 2x yoga, 2x pilates, 2x spinning & body pump/veckan, sen ett jäkla spring efter ungarna, haha :P Sen, just det, har börjat med 20 min yoga morgon & kväll. Sen tre mål mat om dagen, lagad, riktigt mat, inte light produkter så långt ögat når (och efterrätt, varje kväll) på samma tider typ jämt, middag vid 6 sen inget mer än kanske en kopp te eller kaffe efter det. Sover minst 8 timmar. Dricker i snitt 3-4 glas vin/vecka (persnligen tror jag detta gör största skillnaden, jämför det med mina 6-10 öl per kväll + bakis mat & cola, varje dag, i malaysia, haha, inte konstigt att jag svällde som en balong :P)Mm, I think that's it. Har inte vägt mig sen jag kom hit, vilket är skönt, men mina jeans som jag köpte i somras som var för små är typ för stora nu, så det är grymt skönt :)men ja, jag har nog lyckats med balans helt enkelt, regelbundenhet, nåt som alltid varit svårt förut, men som är basic nu när man bor i en familj med barn...

2008-12-01 @ 22:03:26
URL: http://itchyfeetbysofi.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hej! Hellre svar här än på facebook?? Såg din fråga idag efter att jag skrivit till dig. Vi tar gärna en fika, och jag dumpar ju gärna inte Pera, så med respektive låter trevligt tycker jag! =) Vilken dag spelar nog ingen roll för oss, vi har ju liksom inget planerat..vad säger ni?? Kram

2008-12-04 @ 19:56:12
URL: http://hannahp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0