Vakna USA!

Imorgon händer det - Super Tuesday. 
Vad fan är det för fel på amerikanska folket? Jo, många, jag vet. Men hur fan är de funtade gällande politik? Eller, vet de ens vad politik är? För de är ju mer intresserade av utseende, färg, släktingar och vänner av presidentkandidaterna än deras politik. När läste du om kritik riktad om Obamas politik sist? Tyvärr läser jag mest om hans avlägsna släkting som är illegal invandrare, och att han har snackat (way back!) med en vänster extremist - "detta kan få Obama att falla i valet". 

USA behöver Obama. Är inte det givet? En stat som USA behöver förändring, och det enda motkandidaten McCain skulle kunna tillföra är ju mer satsade pengar på kriget. Bright. Obama har en lite mer modern syn på politik. Modernare syn på miljö, välfärd och terrorism. Om McCain vinner, är det nog kört för USA för alltid - har de inte fattat än kommer de aldrig att göra det. Och vinner Obama kommer han nog inom en snar framtid att mördas, då republikanerna redan använder ap-docker i symbol att döda Obama, plus att han redan varit nära skottlossningar. 

Deras val gör mig arg, dessa republikaner, vakna! Vilket århundrade lever vi i? Är det smart att göra USA (om möjligt) ÄNNU mer segregerat? Amerikanare borde inse två saker; 1. Gå och rösta. Borde göra ert val legitimt, vilket man knappt kan säga att det är nu. 2. Skippa Bush-kopian.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0