Hem ljuva hem!

Efter jobbet idag mötte jag upp T för att äta lite gott, sen tog jag tåget hem. Tåget var ju givetvis försenat, så man fick stå och frysa i Katrineholm alldeles för länge. Hur som helst kom jag sedan hem, hem till mysiga Skarphagen. Efter en liten kvällsfika med M & P gick de och la sig, men jag kände för att göra av med lite energi. Jag tog med mig Zorro och sprang ett varv runt Vilbergen - så otroligt skönt! Z börjar både bli lite rund och äldre, så han är inte lika kaxig längre! Man börjar därför ha en liten chans mot honom, i alla fall om man springer längre.

Hur som helst så var det otroligt skönt att springa själv mitt i natten, med bra musik och en hund bredvid. Ska nog försöka göra detta varje dag när jag är hemma. Och inte runt Vilbergen då, utan utnyttja skogen! Nu sprang jag bara där för att det är upplyst.

Imorgon blir det frukost med tjejerna, och sedan en sväng på stan med Becca. Det här kommer bli en skön julvecka, det känner jag på mig!

Kommentarer
Postat av: Sofi

Hej! Vad kul att det kom fram :) Haha, ja vissa av er var jag tvugna att skicka till föräldrarnas adress eftersom jag inte visste eller hittade adressen på eniro (Kim tex fick/kommer få sitt hos sin mamma:)) Klurigt när folk flyttar omkring :)

2008-12-22 @ 19:50:22
URL: http://itchyfeetbysofi.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej!

Jag tänkte tipsa dig om två bra sidor där du kan få

presentkort från olika affärer, visst låter det väl bra? :)



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=1470

Bli medlem där och få presentkort på H&M och JC.



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=101049

Bli medlem där och få presentkort på H&M,KICKS och ÅHLÈNS.



Ha en bra kväll :)

2008-12-22 @ 19:59:58
Postat av: Lisa

Hej! Kolla in min fotoblogg, värd ett besök :) Tack!

2008-12-22 @ 20:01:37
URL: http://picturesofme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0