Ångest

Helt otrolig, hemsk ångest.

Känns som att alla bara vet exakt vad de ska göra. Och jag som inte var ett dugg orolig när jag slutade gymnasiet, var så säker på att allt skulle lösa sig galant. Det gör det säkert... men jag måste ju göra några val som inte är de allra lättaste.


Jag vill plugga nu. Om 5 dagar är sista tillfället att söka till vårterminen. Jag vill bli allt mellan himmel och jord, men ingenting tillräckligt mycket. Igår lutade det åt psykologi, idag åt jurdik. Förra veckan var det lärare som gällde (igen) och för en månad sedan var jag helt säker på mäklare. Allt jag vet är att jag vill göra något varierande, och helst vill jag hålla på med människor... men inget känns helt rätt?!

Men det är väl helt enkelt bara att ta något. Juridik är seriöst, brett.. stadig grund.. kul...? Nja.. verkar ju rätt torrt. Men det blir säkert jätte intressant. Och sen bara flytta. Lund är de enda som tar in på våren... Lund? Jaja, blir säkert bra. Och om det inte blir det? Gud så jobbigt.


Helst vill jag ju Göteborg. Fan. 5 dagar. Kanske skiter i det i vår med. Flyr  utomlands igen - i tron om att jag kommer "hitta mig själv" den här gången istället.. haha.. tyvärr gör man ju inte det. Tror snarare jag förlora mig själv.  Jag brukar kunna spå min framtid ungefärligt.. men nu har jag inte en blekaste aning. Vad fan ska jag bli!?

Ni skulle kunna hitta mig exakt varsomhelst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0