Valborg

Då var man hemma. Vadå Valborg? var det ikväll? för det första betyder väl valborg att man firar våren? men ingen vår här inte. Och för det andra, känns det inte som vi "firat" så mycket.

Det var enligt min åsikt trevligt att ha tjejerna här att grilla i alla fall, sen droppa det in lite fler människor tills vi drog till min kusin. Där var det färre folk men mysig stämning, utan ström. Hela lägenheten var istället fylld med levande ljus och allsång - vilket också kan va mysigt :-) Men, hemgång såhär tidigt.
Har huvudvärk och halsont.. såå... jag borde sova. Längtar till sängen... ensam dock. Avundsjuk på alla som har sina, här, (gör som jag i förra inlägget sa att man inte får) H & P, A & J, S & J, K & O, M & M.
Men men, alla är inte lyckliga för det, har bara under kvällen sett många tårar av flickorna.. och så finns det ju de som har de som jag..:-) R. Och de som inte har nåt alls, S, A, J. Tur att man aldrig är ensam :-)
Nu har jag filosoferat klart.... gonatt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha det är bra anna! Fortsätt filosofera!=)
Var tvungen att läsa ditt inlägg ca 2 gånger för att förstå vad du menade o tillslut fatta jag. haha! Trögfattad ibland=P

2006-05-01 @ 19:48:02
URL: http://micka.webblogg.se
Postat av: Mauricio

What a friends you have!!! every one of your friends are so beauty?!?!! amaizing... you must live in paradise with all that angels!!!

2006-05-02 @ 17:22:46
URL: http://mauricio-canales.blogspot.com/
Postat av: Mauricio

Are you living in heaven?!?!?! cos' your friends are all angels

2006-05-02 @ 21:11:59
URL: http://mauricio-canales.blogspot.com/
Postat av: Anna

a ja tror det jag med, vi lever i ett paradis med så fina vänner som vi har, vilka änglar =)

2006-05-03 @ 10:07:52
URL: http://annaorest.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0